En hörna i vårt vardagsrum

070

 

Där i hörnet fick stolen stå. 😀 Bordet är också gammalt, det låg en ful skiva ovanpå som Jocke tog bort och slipade samt målade bräderna under ist. Så fint tycker jag. Fönsterna är vårt hus original fönster, tyvärr hittade jag bara själva innerfönsterna. De andra verkar vara sålda, uppeldade? Grämer mej fortfarande att vi inte hade hittat dessa fönster när det var dags att köpa nya fönster till huset. Ångrar köpet av fönster…som jag har sagt tidigare. 🙂 Men nu är det som det är. 

I vårt vardagsrum

I vårt vardagsrum

3 comments

 1. Emelie says:

  Hej!
  Har halkat in på din blogg på något sätt och älskar varje detalj med ert hus. Nu håller vi på att renovera ett gammalt hus och ska snart byta ut våra gamla (underbart vackra) fönster mot några nya. Undrar varför du ångra ert val av fönster? Har kika runt på olika fönster och inser att det är en djungel..

  Mvh
  Emelei

 2. Helena says:

  Emelie: tack snälla! 🙂 åh varför ska ni byta era gamla vackra fönster?
  När vi köpte huset så fanns det inga gamla vackra fönster, bara fula typ 70-tal i olika storlekar. 🙂
  Så vi behövde byta ut alla. Det jag ångrar är att jag inte valde antingen gamla renoverade fönster (det bästa) eller åtminstone valde fönster mer i gammal stil, som hör ihop med husets ålder. Visst våra fönster är fina (Traryds) och liknar i modellen äldre stil, men ångrar valet av aluminium och hela det ”nya” utförandet. Tycker inte att de passar in lika bra som äldre stil rakt igenom, skulle ha gjort.
  Så det ångrar jag! 🙂

  Kram och lycka till med renoveringen

Lämna ett svar