En dag på stranden

Igår så tog vi en promenad till en av stränderna här omkring.

Många husvagnar var på plats och deras ägare har redan börjat på sin semester på campingen. Men på stranden fick vi vara ensamma, det var ju inte direkt badväder förstås. Men man kan ju alltid gräva i sanden och sedan ha en mysig fika.

Mysig och mysig förresten…Betty ville äta Yoggi själv (vi har inte fått mata henne sedan några månader tillbaka) och det mesta hamnade utanför munnen…sedan åt hon lite sand och blev härligt geggig. Mej skulle hon däremot mata! 😀

Far & dotter

Lillasyster Tyra (3 veckor) sov hela tiden och missade "äventyret"!

Promenaden går från vårt hus och genom skogen. En mysig väg att gå, men det gäller att inte stå stilla för länge i skogen…Myggen gillar den här vägen också nämligen.

Här kan ni se att mamman har en massa övervikt att bära på.... 🙂 Minst 13 kg ska bort!

På kvällen så fick vi besök av både mina och Jockes föräldrar som ville titta på hönsen och det var ju perfekt för då fick Jocke bärhjälp med att få upp byggställningen! 😉 Jag bjöd på underbart gul sockerkaka, bakad på hönsäggen. Vi kokar ägg, bakar och gör pannkakor. Så kul med egna ägg! 😀 Nu så ska vi åka till Birsta och shoppa lite. Ska även möta upp min gravida syster Johanna som bara har TRE veckor kvar. De sista tre veckorna gick så SJUKT långsamt för mej om man jämför med att det har gått tre veckor sedan Tyra föddes som har gått SJUKT FORT!!!

Vår SÖTNOS Betty!

6 comments

 1. Min plats i solen says:

  Hej Helena!

  Vilken mysig dag på stranden ni hade och stranden är ju ett toppenställe att besöka även när man inte kan bada. Kanske ännu mer då eftersom man kan få ha stranden i fred. 😉

  Härliga bilder fyllda med kärlek och bus. 🙂

  Ha en fin kväll i kvällssolen om myggen tillåter och sköt om er. 🙂

  Kram Lotta

 2. CiliaH says:

  Ser mysigt ut med er lilla strandpicknick, även om sandblandad yoggi inte är det läckraste man kan stoppa i sig 😉

  Så ljus Betty har blivit! Visst var hon mycket mörkare i håret innan?

  KRAM

 3. alegni says:

  ni har verkligen det bästa av två världar som bor just där!
  hoppas sommarvärmen återvänder – både hit och dit.
  kramkram
  ingela

 4. sara says:

  Känner verkligen igen det där med matningen. Isabelle vill bara äta själv och så får man sticka till en sked under tiden hon grejar med sin mat, kladdigt värre förstås!

Lämna ett svar