Didriksons overall?

Ni som har barn. Vad har ni valt för vinterkläder till era små? Det finns ju så mycket mer att välja på nu än när pojkarna var små.

Jag köpte PO.Ps röda vinterjacka och svarta täckbyxor ifjol och det kan hon fortfarande ha -de har ju så stora storlekar. Men nu när det är dagistider så vill jag att Betty ska ha en overall. Enligt Vi föräldrars nya test på overaller så vann Didriksons Tignesoverall, t o m över dyra Nanook/Isbjörn of Sweden. Man ska väl inte lita sej blind på tester, men jag funderar på att köpa en sådan ändå.

Everest skaljacka (regn/vindjacka) och Everest överdragsbyxor.

Mycket annat som behövs inför höst/vintern. Hon har Bamses rosa galon/regnset. Po.ps röda fleece jacka och Everest svarta fleece byxor och jag köpte även svarta Everest överdragsbyxor och svart skaljacka (regnjacka) samt  Tretorns svarta fodrade gummistövlar. Fingervantar, vinterhandskar och mössor ska hon ha så att det räcker till och där är det mer färgglatt! 🙂  Just det -vinterskor! Det har jag inte köpt än eller ens tittat på. Börjar ju bli dags för det. Vad ska man köpa där då tro?

Tretorns fodrade stövlar.

Tyra får ärva Bettys röda PO.P fleece overall, det blir mysigt i vagnen! 🙂

Solen skiner! Nu så ska jag och tjejerna ut och ge lite rester till hönsen. Sedan ska tvätten hinnas med. De 6 små kycklingarna är så söta nu när de springer omkring. Jocke skruvar på en gammal bil som vi har som andrabil och förhoppningen är att den ska gå igenom besiktningen. Annars får den skrotas! 😀 Ajajaj. Jag har värsta nackspärren efter en bökig natt med fröken Tyra. Jocke har lovat mej massage sedan, så det ser jag fram emot efter Idol! KRAM på er

7 comments

 1. sandra says:

  Jag har köpt Tignes från Didriksons dock innan jag såg att dom vann testet! Hoppas den är så bra som det verkar.. Vinterskor har vi inte köpt än men förra året hade vi superfit och dom är jag nöjda med, annars har kavat och Viking bra tycker jag. Finns så mycket att välja på!

 2. Maria says:

  Hej.
  Jag kan rekommendera kuomas vinterstövlar finns på KAX superbra. Min son hade bara dessa ifjol och blev aldrig blöt och kall om sina småfötter. Dom är jätteduktiga där och hjälper en så bra och är dessutom trevliga!
  Lycka till
  Maria

 3. Lockeby Gård says:

  Hej

  Ta Didriksson den är bra eller Gneis (väldigt nöjda med dem). Kuomas stövlar har vi använt i 8 år till 3 barn. Köper alltid dem. Tråkigt med samma sko år efter år men de har fungerat jättebra. Lätta. Varma. Dock blev de blöta ifjol de brukar de inte bli. Vi kanske fick tag i några måndagsexemplar. Jag ser precis att du har en Gneis-annons på sidan precis nu… ; )

  /J

 4. Cissi says:

  Jag har inte kommit så långt med planeringen inför vinterkläder 😉 Ska titta vad som finns hemma först sen får vi se, är inget speciellt ”märkesfrek” utan köper det jag snubblar över som känns bra 😉

  Ha en bra dag!
  Kram Cissi

 5. alegni says:

  jag kan verkligen också rekommendera kuomas vinterstövlar. dem hade båda sönerna hos oss under hela sin uppväxt och vi var lika nöjda med dem alla år.
  kram
  ingela

 6. razzel says:

  Jag är ju rätt stor fantast av rejäla märkeskläder, särskilt det som ska användas utomhus … men…När det gäller kläder till töser som är så små som dina så skulle jag nog säga; köp det som är fint! När de är så små hinner de ju inte nöta på kläderna. Ungar i 5-6 års åldern nöter betydligt mer eftersom de har häftigare lekar. Så shoppa loss på söta kläder, det praktiska kan vänta… ; )

Lämna ett svar