Babysång & Dagis

I dag så var Tyra och jag för första gången på Babysång tillsammans. 😀 Betty var på dagis under tiden.

Vi (jag, Tyra och min vän Erica med sin bebis) valde att gå på babysång inåt stan istället för här i trakterna som vi gjorde med våra snart 2-åringar. En mycket rolig förmiddag och väldigt mysigt att bara göra något ihop med sin yngsta dotter. Ser fram emot dessa träffar. Tyra är helt slut och sover tungt nu. 😀 Dessutom fick jag höra att när mammorna brukar gå på gymmet så tar de med sej sina bebisar, som får ligga bredvid. Det trodde jag att man inte ens fick. Skulle ju vara jättebra! Annars har jag ju inte så många tillfällen att ta mej på nån träning just nu. Ska helt klart undersökas!

Snart är den här tjejen 4 månader!

Vill ni höra hur totalt snurrig jag är? När de frågade vad Tyra hette så sa jag Betty och när ”sångfröken” frågade om mitt mobilnummer så mindes jag alla siffror utom just 2 i mitten… När jag skulle åka hem så kändes det som att jag hade lämnat nycklarna i bilen, men de låg i väskan… Jag kan väl skylla på att jag ammar och är småbarnsmamma. Kanske t o m att det är en ursäkt att man är 4-barns mamma? Hahaha. Jag svarade rätt när de undrade vad jag hette, jag hittade hem och jag kom ihåg att hämta Betty. Det är inte helt kört ännu tror jag. 😉

PUSS på dej min älskade dotter!

Dagis går verkligen jättebra för Betty. Hon springer in på morgonen. Fantastiskt skönt. Enligt personalen så är hon väldigt bra på att klättra, nyfiken, framåt, en glad och snäll prick. Hon leker t o m med de större barnen. 😀 Åker stora ruschkanan os v. Men jag är medveten om att det snart kan vända och det blir tårar på morgonen istället för. Men jag njuter så länge allt flyter på.

Tänk att man kan älska sina barn så mycket att det gör ont i hjärtat! Och tänk att de också kan göra en så tokig att det gör ont. I skallen om inte annat… med sömnlösa nätter och tonåringar som inte gör som morsan säger!

Hon går 15 timmar/vecka. Är ledig måndagar och fredagar och går 8.30-13.30 tis-tors. Men ibland får hon börja 9.30 och framöver blir det fler lediga dagar skulle jag tro. Det beror lite på hur det går. Men hon verkar ju trivas i alla fall och personalen är underbar. Bettys inskolningsfröken är verkligen helt toppen och det märks att Betty gillar henne också.

En helt annan sak. När jag fyller 40 år så är mina barn; snart 20, snart 17, 4 och 2½ år. TÄNK vad tomt det hade varit utan våra små döttrar!!!  Grabbarna kan ju snart flytta hemifrån ju. Eller så kanske de har bestämt sej för att alltid bo med sin mamma? HUJEDAMEJ! Prisa Gud, för skatteåterbäringen…eller jag menar för barnen. 😀11 comments

 1. sandra says:

  Vad roligt att det går bra för henne på dagis! Jag brukar blanda ihop mina barns personnummer när jag ska tex köpa något på recept på apoteket! Har hänt några gånger! Bra att man får ta med sig bebisarna på gymmet, trodde inte jag heller att man fick men det kanske är lite olika! Kram

 2. Sofia says:

  vilken mysig dag ni verkar ha haft!! ja visst var man snurrig när man var den sitsen som du är nu med amning, lite sömn och småbarn…men det har ju sin charm det med;-)) kramen på dig!

 3. Erika says:

  Mysigt! tror det är toppenbra att komma iväg på något med bara ett barn då och då.

  Hihi, ang jeansen på träningen, nej jag var så taggad att börja träna att jag struntade i vad andra kanske tänkte, åtminstone körde jag på iaf 🙂 men gick ju inte låta bli att tänka undra vad andra tänker iallfall 😛 Kram!

 4. Ensamma mamman says:

  Va mysigt med babysång. De ville jag gå på med sonen men de fanns inte i våran stad och jag hade inte körkort då.

  Roligt att få läsa om hur du knasade till de. Härligt att de inte bara är jag som yrar =) Kram

 5. Eija says:

  Vet du att du är inte ensam med att vara senil, jag kommer inte heller ihåg mobilnummer (mitt eget!)och inte att tala om regnummer på bilen (när man bokar tid på verkstan)fast man nyss var ute och försökte memorera det.
  Barnens fyra sista nummer är helt hopplöst att komma ihåg (bra att ha när man ringer till doktorn). Har fem barn men inte riktigt med lika långt åldersspann som du, jag har från ettåring till fjortonåring. Vi skyller på det!
  Jasså du är född på 70-talet…lyckliga du!
  Från en som troligen är aningens äldre…40+!

 6. A House With A View says:

  Såå jag känner igen mig i ditt tankspridda sätt, haha. Har precis gjort bort mig i dag så det räcker och blir över, urk… såå söta bilder på lilltjejen!!

  Stor kramiz aka

 7. CiliaH says:

  Åh jisses vad jag känner igen det där med förvirringen och då ammar jag ändå inte längre! Tror det är för mycket som vimsar runt därinne helt enkelt!

  Härligt med en mysig förmiddag.

  KRAM

 8. Min plats i solen says:

  Hej Helena!

  Vilka härliga bilder! 🙂 Det är inte klokt vad snabbt barnen växer. Det går så fort.

  Vilken härlig dag ni hade tillsammans.Mysigt! 🙂 Och du, det är ju inte för inte som man brukar säga att ammande mammor har gröthjärna. 😉

  Ha det så bra!
  Kram Lotta

Lämna ett svar