Dags för ny header, pappan i huset börjar jobba…m.m.

Meya sötnos 2 veckor gammal i sin ljuvliga klänning som var en av presenterna från mina kollegor.

GOD KVÄLL!

Sessorna sover. Jocke ser på Sex And The City här bredvid mej i soffan. Ja han har mer koll på det än jag, han erkänner att han har sett alla avsnitt utom det sista, jag vet knappt vilka som är vilka i den där serien, haha. Jag är bättre på det här med att blogga. 😉

Vet ni va? I morgon börjar min riktiga mammaledighet. Jocke börjar jobba nämligen. Då blir det jag och tjejerna på egen hand. Hur ska det gå? 😀 Jag var ju ordentligt bortskämt när Tyra föddes (och Betty var 1,5 år) DÅ var ju Jocke hemma i tre hela månader. Så skönt att vara två om allt, även fast han renoverade mycket förstås, men jag hade han på hemmaplan iaf.

Det är STOR skillnad att få syskon med 3 års skillnad jämfört mot 1,5 år tycker jag. Jag har sagt det förr, men nu kan jag ju verkligen jämföra. Betty som är 3 år är ju som en liten mamma som vill sköta om bebisen och jag behöver inte känna mej orolig att hon hittar på nåt. Hon kan snarare hjälpa till mycket. Annat är det med lilla Tyra…Hon vill ju också hjälpa till med bebisen, vilket hon får när vi är med också. MEN man kan ju aldrig lämna henne ensam med Meya. När hon ska ge nappen till henne så kan hon ju bara trycka till eller hänga över/på henne, ja hon förstår ju inte bättre. Hon tänkte mata henne med popcorn också… Ja det är ett väldigt passande! Så jag kommer nog inte att ha några problem med att gå ner mina 20 kg…när ska jag ha tid att sitta still? 😉

En sysselsättning som jag ska ägna mej åt framöver är att fixa en ny header, herregud vad jag har tänkt det länge!  Den är ju bara 1 år gammal… Jag ska bara använda systemkameran mer än med min iPhone så jag får till några bra bilder. 🙂

Avslutar med ytterligare två bilder som jag tog i dag på Meya och den fina klänningen. KRAM och godnatt på er!


This entry was posted in Barn and tagged .

8 comments

 1. Linda says:

  Ja det är väl det som är fördelen med fler små barn, man går ner gravidkilona fortare:)
  Hoppas ni har en bra dag, Kramar

 2. alegni says:

  vad fin hon är i sin tjusiga klänning! är det bara jag som tycker hon är tyra upp i dagen?
  du kommer att ha fullt upp, men det är ”kärt besvär”, så det ska nog gå bra!
  kram
  ingela

 3. Katarina says:

  Vilken underbar ”prinsessklänning”!
  Jag brukar tänka att min bästa föräldraledighet var när jag fick 4:an och maken hade blivit beviljad ”friår”. Vi fick vara hemma tillsammans i hela 9 månader. Underbart! Annat blev det när oplanerade 5:an kom till världen och jag helt plötsligt skulle vara ”ensam” med fem barn.
  Lycka till! Jag tänker på dig! =)

Lämna ett svar