Birsta & besök på jobb

Hej alla fina!
20120116-204511.jpg

Igår så packade Jocke och jag in våra tre döttrar (sönerna ville inte med) i vår familjebuss och åkte till shoppingäventyret Birsta.
Det gick bättre och smidigare än beräknat faktiskt. Meya sov hela tiden.
Handlade lång svart kofta/cardigan som ska dölja mina lår och röv och gärna mina ryggvalkar också! 😀 hittade blus och hållainmagen strumpbyxor också.
Meya fick mössa och vantar på POP. Betty fick rosa kängor och Jocke nya jeans. Bara Tyra som blev utan, fast hon fick ju en ballong på POP…
Det bästa av allt?
Allt det vi shoppade kostade bara 470 kr!!! Fick presentkort när vi fyllde år och hade rabatter. 😀 gillas!

Idag så hälsade vi på vår arbetsplats. Måste ju visa upp nya underverket ju! 🙂
Mina söta kollegor bjöd på fika och presenter till alla 3 tjejer.

20120116-205029.jpg
Storasystrarna fick också presenter. Betty älskar sina nya rosa kängor som vi köpte igår. Pris: 25 kr på Din sko! Halva reapriset + rabatt. 😀

20120116-205705.jpg
Tusen tack alla söta! Och alla ni som inte var med på fikat också, måste ju lusläsa kortet så jag vet vilka jag ska tacka.

Det går ju bra att gå omkring hemma i mysbyxor och bära på 20 kg övervikt, men det blir ju aningens jobbigare när man ska iväg och komma i plagg och vill helst inte se gravid ut. Det som känns bra är att även Jocke har lagt på sej gravidkilon! Hihi. Så nu kan vi peppa varandra att tappa vikt och träna framöver. Fast han bär ju inte på lika mycket förstås…
Jag klarade av promenaden härom dagen utan att få ont, vilket känns otroligt skönt. Jag kommer att börja med plankan och även andra övningar, varvat med promenader och mindre fika! 🙂 Men än så länge så myser jag på, var ju bara 2 veckor sedan hon föddes ju.

20120116-211720.jpg

20120116-211754.jpg
Go ungar!!!

6 comments

  1. Linda says:

    Så fina alla 3 flickorna.
    Mysigt att koma iväg hela familjen p lite shopping, man få passa på så långe ni båda är hemma, förstår det känns lite gruvensamt att snart vara ensam hemma med alla men det kommer gå jättebra, bara ni kommer i rutinerna så.
    Kramar

Lämna ett svar