Dagens sötnos

Nu är det dax för dagens sötnos igen tycker jag! och NÄ det är inte jag! 😉

Men först vill jag bara säga TACK alla ni som lämnar så gulliga kommentarer!!! Jag blir sååå glad! Jag har ju inte haft bloggen så länge (snart en månad) så era ord får mej att tro på att jag kanske är på rätt väg ändå. Kanske. 🙂 PUSS på er!

Jag fotade igår och i förrgår (fredag) så vände hon sej från rygg till mage för allra första gången helt riktigt. Stort! Hon var nog inte så tidig med det (5 mån och 4 dgr) meeen vi tycker att hon är världens duktigaste såklart! 😉

Här kommer vår dotter Betty 5 månader.

Betty sitter i soffan

Betty sitter i soffan

Sitter jag bra så här?

Sitter jag bra så här?

Charmar jag er nu då?

Charmar jag er nu då?

Kofta: Gammal, ärvd. (Eller hade jag den mamma?)

Vit body: Polarn o. pyret

Randiga byxor: Polarn o. pyret.

Stickade tossor: Min mormor stickade dom till min äldsta son (16 nu).

Bebis: Miiiiiin gosis!!! 🙂

Ni som har hängt med här vet att min sambo började på att snickra på en tallrikshylla. Den är färdig nu och blev sååå bra… Impad faktiskt. Jag har kvistlackat och målat också, men köket är så stökigt nu sååå det blir inga bildbevis idag! 🙂 Men i morgon lovar jag att både städa och fota.

Kram

/Helena

This entry was posted in Barn and tagged .

5 comments

 1. Sofia says:

  Åhh vilken sötis!:-) Ta vara på tiden, det går sååå fort, min dotter blir 14 år till sommaren… Ha en fin dag! Kram Sofia

 2. ♥ Mamma Russin says:

  Hallåj..
  vilken ur gullig kofta… super söt.. och lill tjejen med såklart.. 🙂

  hihi.. ja igår vart det en himla massa blogg inlägg skrivna för min del.. har kommit på att jag bloggröker.. hihi.. jag har varit rökfri nu sedan okt 07.. har kommit på att jag går och bloggar isl för att röka.. bra va!! 🙂
  men du har du lagt till min blogg via bloglovin? för det är ju jättebra , då missar man aldrig nått.. jag har dig där.. 🙂 klicka på bloglovin ikonen på min blogg.. 🙂
  nu ska vi ut i lekparken en stund.. gubben och stina är redan där.. 🙂 KRAM

 3. Jenny says:

  Vilken duktig tjej som kan rulla runt! 🙂
  Vad roligt! 🙂

  Många kramar till Betty från moster Jenny och alla tre kusinerna Victor, Julia & Nelly

Lämna ett svar