Dagen idag åsså bilder på kycklingarna!

God kväll på er!

Det blev inget pekande på vart växterna skulle planteras idag. Solen sken så tjejerna hade rutschkanan i sin pool där de plaskade (även bråkade) och hade det skoj. Jag gick och visade Linus (min 18-åring som varit hos sin pappa länge) hur stor kycklingarna hade blivit och ihhhhh kom då på att jag har ju HELT glömt att visa er dom! Nu kanske ni inte är så superintrresserade, men har jag lovat så har jag. Hahaha.

Jo men iaf så strax efter vi tog upp döttrarna så kom värsta regnovädret. Det blixtrade och dundrade länge så vi höll oss inne ist och jag bakade en (härligt gul) sockerkaka när jag fick höra att vänner skulle komma på besök. ROLIGT att ni kom förbi och fikade Kicki & Micke. Jag fick snusa på lilla söta Hilma 3 månader och Betty hade kul med Molly 3 år. Vi måste se till att träffas snart igen, kanske ta ett besök på Juniskärs café framöver?! Åsså bokar vi lite bättre väder. 🙂

Här kommer de bilder som jag tagit på kycklingarna. Av alla ägg så blev det bara 3 kycklingar. Födda 8 juni 2011.

Hönan Ellen med sina 3 små kycklingar, 4 juli

Här var de lite mindre och fick smaka på en hel banan för första gången. 23 juni.

Klockan börjar bli sent…som vanligt. Ska försöka komma i säng snart. Jag ska bara… :D…vänta på att min 15-åring kommer hem.

5 comments

 1. Helena says:

  GRATTIS TILL BEBISEN!!!

  Jag har inte varit in hit hos dig på ett tag och så bara är du m barn igen!! =D

  Vad himla roligt!!!

  KRAMMMMM

 2. Helena says:

  Hihi, ja tack så mycket Helena! 🙂 Ja tänka sej att jag är med barn igen. Hel crazy att bli 5-barns morsa.
  Helkonstigt och fruktansvärt kul!
  Hoppas att allt är bra med dej!
  KRAM

Lämna ett svar