BVC på hembesök

Hej på er!
Här hemma flyter dagarna skönt på. Myser omkring och bebisgosar tillsammans allihop.
Tyra och Betty gillar verkligen sin lillasyster! 🙂

20120112-204558.jpg
Betty med Meya i knät nu ikväll. Meya har gett oss leenden varje dag. Men det gäller att passa på, vakenperioderna är inte långa minsann.

Idag kom sköterskan från BVC hem för att väga vår gosunge. Amningen funkar jättebra och det visade vågen också.
12 dagar gammal och vägde 4040 gram, en uppgång på 355 gram. Såg så fint ut på kurvan.

20120112-205526.jpg
Puss på dej syrran!

Igår så fick vi besök av Johanna och Theodor, mys! Jag ser fram emot när mina fogar mår bra igen och jag och Johanna kan ta långa promenader och annat bus! 🙂 kul att hon är mammaledig länge!!!

20120112-205839.jpg
Jag, Betty och Meya

Sedan skäms jag…för jag har inte hunnit med att besöka er bloggerskor! 🙁 tiden räcker inte riktigt till allt som jag vill! Hoppas på att hinna med det snart. Kram på er och tack för att ni är så gulliga! 🙂

This entry was posted in Barn and tagged .

11 comments

 1. CiliaH says:

  Äsch, strunta i oss och mys med din bebis! Vi finns kvar sen med 😉 Själv ska jag vab-mysa lite imorgon om man får säga så 😉 Matilda är dålig så jag ska passa på att njuta av att vara hemma med henne.

  Kram

 2. Katarina says:

  Oj vad jag är kluven! Jag är både avundsjuk på dig som har en egen bebis att gosa med och samtidigt jäkligt glad att det inte är JAG som har fått en bebis. 5 st räcker! =) Mina fogar ”spökade” också ett par veckor efter 5:e förlossningen, men sen var det fritt fram. =)

 3. Moster/syster Johanna says:

  Ja, vi hinner dejta många gånger innan 1 september!!! 😀

  Vad bra att hon äter så bra lilla sötnosen. Vad mysigt det var att jag fick klä på henne och hämta ner henne när hon vaknade igår. 🙂 Jag kom att tänka på att jag inte såg ett enda klädesplagg (eller vad det nu var ni kallade för stökigt), jag hade bara ögon för sötisen. 😉

 4. Helena says:

  Johanna: nä det kanske inte var så mycket kläder i sovrummet, men bröstmjölk fläckiga lakan och grejer på nattduksbordet osv 🙂 Jag planerar också att börja jobba aug/sept! Fast då ska ju Jocke vara hemma ett tag och sedan jag igen -eller om vi delar. Hoppas ni får en bra fredag den 13:e! Pöss

 5. alegni says:

  tänk inte på oss, du har fullt upp ändå! men roligt att du hinner uppdatera din egen blogg, så vi får se bilder från ert bebismys! 🙂
  kram
  ingela

 6. Moster/syster Johanna says:

  Jahaaa, det visste jag inte. 🙂

  Ja, jag hoppas oxå att dagen blir bra. Hudikborna kommer ju och firar mig idag. Vi bjuder på lax till middag och LCHF-kladdkaka till efterrätt. 😀 Ska även göra riven ost i ugnen och ha som tilltuggsgodis. Hehe, börja du med sen!

  Vi kanske ses nåt till veckan då. Kram!

 7. Hilla says:

  Å vad mysigt ni har det!
  Du har sååå härliga ungar!
  Undra vilka de brås på:-)

  Jag gillade din berättelse så mkt så jag länkar den i mitt inlägg idag.
  Hoppas det var ok.

  Ha en mysig helg!
  Kram Hilla

 8. Helena says:

  Haha…ja du…du är ju inne i ”passar på att kolla bloggvärlden i mobilen medans jag ammar”…I been there 🙂

  Ser du någon bild längst ner i inlägget??
  Klicka bara på bilden, så ska den starta.
  Annars får du hålla dig tills du lyckas starta datorn…

  Många gramar till dig och dina 3 minsta sötingar!
  Söger ”tjaa” till de stöör modellerna…(som om de bryr sig :)haha…

 9. Helena says:

  Haha…ja du…du är ju inne i ”passar på att kolla bloggvärlden i mobilen medans jag ammar”…I been there 🙂

  Ser du någon bild längst ner i inlägget??
  Klicka bara på bilden, så ska den starta.
  Annars får du hålla dig tills du lyckas starta datorn…

  Många kramar till dig och dina 3 minsta sötingar!
  Söger ”tjaa” till de stöör modellerna…(som om de bryr sig :)haha…

 10. Petra says:

  Det är ju så det ska vara i början, bara mysa och njuta av varandra! 🙂
  Hoppas ni har en fin helg!
  Hur är vädret hos er? Vi här i Småland har en jättefin morgon idag. 🙂
  Kram

Lämna ett svar