Buzzat Niveas Deo

Jag har ju fått chansen genom Buzzador att prova NIVEA Pure & Sensitive Deo!

En antiperspirant från NIVEA helt utan alkohol, parfym, färgämnen och konserveringsmedel. Den är berikad med lugnande och antiinflammatoriska kamomillextrakt, samt återfuktande avokadoolja.

Jag säger alltid vad jag tycker om varorna som jag buzzar om och denna gillade jag!!! Den är ju perfekt när du vill att din parfym ska lukta istället för att deon tar över. Sedan är den ju ett självklart val för personer med känslig hud. Skyddet på 48 timmar fungerar också bra. Tummen upp! 😀

Eftersom jag och barnen varit sjuka så har jag inte hunnit buzza/dela ut alla prover än, så ni som känner mej kan vänta sej en liten flaska! 🙂

Vill du också få hem produkter att testa utan kostnad? Klicka då på länken nedan.
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Hesun

Lämna ett svar