Betty lussar ute på tredje advent

TACK för alla gratulationer! Har ni haft en fin/mysig/rolig helg? Har ni snö?

Det är ju supertråkigt utan snö! Vi hade ju vitt på backen, men allt regnade bort. Idag har det kommit lite snö igen, men man kan ju inte precis göra en snögubbe eller åka pulka. 🙁 Men jag har inte gett upp hoppet om en riktigt vit jul!

Vår söta lucia! 🙂

037 (600x800)015 (600x800)

027 (600x800)042 (600x800)

Luciakronan som är av tyg fick Betty av farmor och farfar i present när pappa Jocke fyllde år.

057 (581x800)073 (600x800)

103 (800x600)

Det är ju så roligt att vara ute och traska runt på gården med pappa. Men det är trixigt att gå på kuperad terräng och med alla dessa kläder som mamma har tagit på mej.Inte långt efter bilderna togs så ramlade jag rakt framåt på isigt grus. Skrubbade näsan och slog upp ett jack i läppen! 🙁 Många tårar blev det, men det gick bra trots allt.

Efter lunchen så åkte vi till Bettys farmor och farfar på lite lussefika. Jocke och hans pappa gjorde fina kransar av granris. Två stycken ska få sitta på vår pardörr. Jag ska visa bilder från vår farstukvist i ett inlägg framöver.

Jag har ju glömt att berätta för er att provsvaret på fostervattenprovet kom i torsdags! Allt var bra och vi blev så glada!!! Jag har inte heller haft några känningar för missfall och nu är ju den risken i princip över. LYCKLIG!

Nä nu ska Betty, Jocke, bebisen i magen och jag ta ett skönt dopp i bubbelbadet!  😀

KRAM

7 comments

 1. CiliaH says:

  Har bara en sak att säga: HÄRLIGT! Härliga bilder och härligt att provsvaret var bra. (Slask och skador var iofs inte härligt men resten)

  Kram!

 2. Sofia says:

  Hon är ju för söööt lilla betty!!:-).

  Vad skönt att provsvaren var bra, förstår oron innan man vet…

  Hoppas ni har haft en härlig lucia!!!

  Kraam Sofia

 3. alegni says:

  vad skönt att allt var med den lilla i magen. tråkigt att betty skadade läppen, men det är ju sådant som läks ganska snabbt. hon är så grymt söt i sin gulliga luciakrona. en likadan skulle jag gärna ha som prydnad här hemma.
  kram från kalla finland (-15 grader)
  ingela

 4. Theres says:

  Åh, vilken fin lucia!! 🙂 Jag läste nyss ditt inlägg om att du väljer att inte vaccinera dig. Jag är också gravid och min magkänsla säger också åt mig att inte ta vaccinet, men precis som du skulle jag ta det om jag inte vore gravid. Då är det ju bara mig biverkningarna drabbar. Jag tycker det har blivit sådan hysteri kring detta vaccin, jag ser det som om att det är större risk för mig att bli skadad på något sätt ute i trafiken än att få svininfluensan.
  Och vad irriterande att läkarna inte kan bestämma sig för vilken vecka du är i! Någon koll tycker man att de borde ha? Hoppas att bäbis mår bra i alla fall 🙂

 5. Helena says:

  Hej på dej Theres!
  Ja det låter som att du och jag har samma syn på denna svinis…Hysteri! Att bli allvarligt sjuk är ungefär lika stor risk/chans som att vinna på lotto…
  Men det är klart att det kan hända. Näää vi får hoppas på att vi vinner på lotto istället! 🙂
  KRAM
  /Helena

Lämna ett svar