Bebisar, bus & båttur!

TJENA!

Hoppas att det har slutat att regna på er också. Här har vi fått njuta av solen i helgen. Härligt med lediga dagar tillsammans med familj och vänner! 🙂

I fredags så hälsade jag och Betty på 2 super gulliga tjejer i deras fina nybyggda hus. Erica bjöd på mumsig kycklingsallad med feta och våra små tjejer fick kyckling och potatis. Tack för en jätte mysig dag! 🙂 Det måste vi snart göra om. Nästa gång bjuder Betty och jag.

I lördags så kom farmor, farfar, faster med sambo och Bettys 3 kusiner och hälsade på. Tvillingarna är bara 1 månad. Men storebror Elvis är stor däremot. Hela 2 år! 🙂 Betty (8 månader) kändes inte som en liten bebis längre när man tittade på småttingarna Selma och Sixten.

Pappa Martin med sin dotter. I bakgrunden Jocke med sin systerson

Pappa Martin med sin dotter. I bakgrunden Jocke med sin systerson

Farmor/mormor skjutsade sina barnbarn i deras skrinda.

Farmor/mormor skjutsade sina barnbarn i sin skrinda.

Kusinerna Betty & Elvis myste i skrindan.

Kusinerna Betty & Elvis myste i skrindan.

I söndags så var vi på båtutflykt. Min mamma och pappa samlade ihop sina barn med respektive och barnbarn (3 barn och 6 barnbarn) och bjöd på en finfin dag! TACK så mycket. 😀

flagga

Ådalen III heter båten och är ett utmärkt utflyktsmål om du vill äta gott och se mer av Höga kusten och Ångermanälven.

Syrran Johanna & jag tävlar om vem som har vitaste tänder. Tyvärr vinner syrran... ;) Men så är hon 10 år yngre också. :)

Syrran Johanna & jag tävlar om vem som har vitaste tänder. Tyvärr vinner syrran... 😉 Men så är hon 10 år yngre också... 😀

gustav1gustav2

gustav3gustav4

Visst är han fin min Gustav? Min sötnos. 🙂 Jag är stolt mamma till tre fina barn, men Linus har jag lovat att aldrig visa här på bloggen. Han är också min sötnos, men jag respekterar att han hatar att synas. Han är inte lik sin mamma han… 😀

högakustenhögakusten2

Höga kusten bron

högakusten3högakusten4

Buffé med utsikt

Men mammaaaa koncentrera dej på att mata mej, tycker Betty! :)

Men mammaaaa koncentrera dej på att mata mej, tycker Betty! 🙂

Hoppas att ni har det bra och att ni får vara lediga! Jocke börjar sin semester idag. Jag ser fram emot tre veckors ledighet tillsammans. Ska bli sååå skönt, även fast vi har fasad-jobb som måste hinnas med.

KRAM

12 comments

 1. CiliaH says:

  Åh vilka fina bilder du bjuder på idag! Som alltid 🙂 Ni har verkligen haft fullt upp!
  Här har M två veckor kvar att jobba, men sen är det semesterdags. Gissa om jag längtar!

  KRAM

 2. Sofia says:

  Hej vännen! Vilken häärlig båttur ni verkar ha haft med hela la familia!! Och vad mysigt att äntligen få semester tillsammans, Mathias har två veckor kvar innan vi kan njta av lite ledighet ihop, men det blir så på sommaren när man ska försöka lappa ihop tiden för kidsens skull ( iaf 10-åringens). Jaja, det är bara att härda ut, hihi. Ha en fin kväll, Kraam Sofia

 3. Linda says:

  den blir kort kan jag lova….. min bloggpaus alltså. Jag tänker väldigt mycket nu på om jag ska flytta eller inte. (bloggen alltså) i huset bor vi kvar hihi.

  Du, när ni jämför vem som har vitast tänder….. så var du så snygg på det kortet…. jag gillar spralliga kort….. du är ju snygg annars också förståss 😉

  Ni verkar ha haft en fin dag.

  Tack för dina rara ord om min tatuering…. ja… visst blev den STOR!!! men ska det va så ska det, jag har varit tauerad sedan jag var 18 (alltså 20 år …schhh) och jag gjorde över några fula indianfjädrar så vi fick ta i lite grann för att täcka in dem…..

  jag är iallafall nöjd …. det är ingen söt tjejig tatuering direkt….. lite rocker som sagt var!

  Snart tillbaka, jag lovar!

  Kram Linda

 4. Kamomilla says:

  Åh vad roligt med en sån ”tillsammansdag” med tre generationer!! och kul att ni nu ska få vara tillsammans med semester allihop!
  ha det riktigt skönt!
  Kamomilla

 5. Sussie says:

  Hej

  Vilka fina bilder du hade att vissa, som alltid 🙂

  Tack för tipset!!! (Båtutflykten)

  Må så gott och ha en underbar sem.

 6. Therese says:

  Vilka härliga Sommarbilder tillsammans med nära o kära! Fina minnen att ha kvar…Ha en bra vecka! Kram Therese

 7. Anna says:

  Hej Helena!
  Så fina bilder!Många små sötingar som träffades 🙂
  Båtturen verkar ha varit härlig!!Det är vackert vid höga kusten!
  Ha en mysig vecka!
  Kramar Anna

 8. Pirre says:

  Hej.

  Så härligt, och Höga kusten..ooooh vad jag älskar det stället =)Vi åker förbi där vartannat år och varje gång så njuter jag och mannen av utsikten…det är ju så himla vackert överallt.

  Ha en fortsatt skön sommar. Kram Pirre

Lämna ett svar