Bara en månad kvar till julafton

Nu är det nedräkning…en månad exakt kvar idag!

Jag har faktiskt lite dåligt samvete för denna kära blogg. Länge sedan jag uppdaterade. Ni vet att jag är betydligt aktivare på instagram?! 😉

  
 www.helenashem.se

Jahapp vad har hänt sedan sist? Ja massor… Jag har ställt ut med Helenas Hem på Stora Fest & Bröllopsmässan i Stadshuset i Sundsvall. Vilket var jätteroligt! Hade supermycket hjälp av min fina vän Jenny, som stod med mej hela dagen. Glömde naturligtvis att ladda systemkameran, men tog några mobilbilder:

   
    
   
Jag har äntligen opererat mej. Opererat bort spiralen och det gick så bra att de hade klappat händerna inne i operationssalen (berättade de för mej efteråt) Det blev en till titthålsoperation i magen. Den hade flyttat sej, så det hade nog inte gått lika smidigt för bara ett år sedan. Jag har skrivit lite om det på Instagram. Just idag känner jag inte att jag vill skriva något mer om det. Det har varit SÅ otroligt jobbigt för mej, detta som sjukvården åsamkat mej, så just nu så känns det bara så fantastiskt skönt att det är över och att jag slapp stomipåse. Tacksam för det. (Sök här på bloggen om ni vill läsa mer om vad som hänt)
Annars så är vårt hemmahos julreportage ute i Drömhem & Trädgård. Det har kommit ut till prenumeranter och vi andra kan köpa den 26 november. Det ska bli roligt att få se. 🙂

Fick denna bild skickat till mej:

 
Idag är jag hemma och vabbar. Meya kräktes ju natten till måndag. Bläää! Men nu är hon piggare än piggast 😀

Fin dag till er!

Kram

Lämna ett svar