Award

Jag har fått en award från söta JOHANNA som bloggar om sitt liv som nybliven trebarnsmamma. Tack så mycket för den. 🙂


Klicka Här så kan du läsa om när jag tidigare har skrivit 10 saker om mej själv!

Det är svårt att komma på intressanta saker om sej själv minsann, men nu skulle man ju skriva 7 st sååå jag har funderat ett bra tag. Intressanta vet jag inte om de är hahaha. Men det handlar om mej iaf.

1. Jag har varit medlem i Sundsvalls klätterklubb i ca 15 år. Dessutom så gjorde jag klubbens tidning i några år och satte då titeln chefredaktör på mej själv!

2. Älskar musik och då helst hårdrock som jag har berättat om tidigare, men jag kan dansa loss OCH sjunga här hemma lika gärna till Lady Gaga.

3. Jag fick mitt första gråa hårstrå redan som 18 åring. Nu färgar jag mitt hår var tredje vecka ungefär. Skulle nog annars vara värsta silverfoxen!

4. Jag har aldrig bott i lägenhet (men dock radhus) Eller jo….jag gjorde nog det när jag var 0 – ca 1 år, eller hur mamma?

5. Jag har jobbat som fotomodell! Hahaha nääää det är inte sant. MEN jag råkade gå till en bar/restaurang som hette AQUA och blev då fotad av en fotograf vid bardisken (ca 2 rullar tog karln) och sedan ”användes” mitt ansikte som reklam för Restaurangen. (Jag har några urklipp kvar någonstans som jag kan visa er om jag hittar igen det….) Betalt? Jo…jag fick nog ett glas öl! 🙂

6. Jag tog körkort väldigt sent. I december 2010 så är det 5 år sedan.

7. Jag är morgontrött och kvällspigg. Men nu som gravid så är jag trött jämt…

Egentligen ska man skicka awarden vidare till 7 personer men jag väljer att låta bli. Sån är jag. 🙂

Idag så har Betty och jag varit ute och kört i snöyran. Vi åkte in till stan (Sundsvall) och gick på Öppna Kyrkis igen. Trevligt som vanligt. Efter det tog vi en lunch med pappa Jocke.  Nu så tänkte jag ge mej på och BAKA TEKAKOR, jag har bakat matbröd förut, men aldrig tekakor…får se hur det går. 😀

Puss & Kram


Lämna ett svar