5 kg kvar!

Titta så mycket fint som Tyra fick av mina söta kollegor igår:


Tavla, gosedjur, filt och jacka.  Tack alla! 🙂

Tyra är 16 veckor idag och jag har 5 kg kvar till min inskrivningsvikt! Har alltså gått ner 19 kg. Jag tappar kilon, men det går lååångsamt. 😀 Det värsta är ju att jag hann tjocka på mej innan inskrivningen så det är egentligen 9 kg som jag ska gå ner…MEN nu riktar jag in mej på första målet och då är det ”bara” 5 kg kvar! Tjoho.

Här tränar jag på min mer flörtiga sida. Hahaha. Hur man nu ska hinna med att försöka vara sexig... 😀

För att gå ner så har jag lagt om kosten och äter nyttigare. MEN nu är det dags att lägga in en högre växel. Förhoppningen är att komma ut på långa promenader igen. Dessutom så ska jag ta in min Crosstrainer och börja trampa på den till veckan. Men jag sätter inga mål ännu, utan har jag trampat så är det bra. Plankan, benböj och utfall fortsätter jag med och det blir ungefär varannan dag som jag gör dessa övningar. Plankan 45 sek x 3 på tå. Jag ska snart mäta mej igen så då ska jag se om jag tappat några cm. Det känns så, men man vet aldrig.

Idag så kommer min syster Jenny med familj hit och vi ska äta middag tillsammans. Det ska bli skoj och Betty kommer att bli så glad när hennes favorit Nelly kommer hit. (Eller Lellelly som hon kallar henne) 😀

Önskar er en underbar LÖRDAG!

9 comments

 1. Helena says:

  Vilken disciplin du har tjejen! Jag blir imponerad =) Själv kan jag lätt bli lat när det gäller att göra sit-ups och sånt . Vad kul att ni fått småkycklingar, dom är ju bara såå söta! Det är så gulligt när de små barnen vill hjälpa till i köket m maten, bra för dom att se hur det går till, sen är de så stolta när de berättar att de minsann hjälpt till att göra det och det m maten =)
  Bra att du tar in din crosstrainer igen. Den är så lämplig att träna på när lusten faller på. Så kan barnen kika på tv´n samtidigt. Kör du ngn speciell metod m maten eller äter du bara mindre och nyttigare?

  Tack för mysig blogg! Jag försöker kika in och kommentera när jag kan =)
  Ha en toppen lördag och sköt om dig!!
  Kram

 2. sandra says:

  Så fort vi har flyttat och kommit i ordning ska jag också köra på med träning igen! Har också 5 kilo kvar! Segt går det allt.. Ska nog kolla om jag hittar någon crosstrainer på blocket också! kram

 3. kamomilla says:

  Åh vad duktig du är! Min kamp har stannat upp, det händer inget. men okej, det har ju inte kommit kilon till i alla fall… en liten tröst är ju det.

 4. Eija says:

  DU ÄR SÅ DUKTIG…och här går jag och försöker acceptera mina extra kilon istället. Det finns fortfarande en del att ta i efter min fjärde graviditet. Helt plötsligt är det inte lika lätt att återhämta sig längre…

 5. A House With A View says:

  Vilka fiiina presenter du fått! Härligt att ha så underbara kollegor!! Du är såå duktig med viktprocessen – jag har betydligt mer att ta igen än vad du har, urk…

  Kraaamiz aka

 6. Helena says:

  Helena: Det är så roligt att ni utan blogg kommenterar här då och då också. 🙂 Tack tack tack för allt fint du skriver. Fast ibland känns det otroligt tungt för mej och disciplinen är verkligen som bortblåst. Men det gäller att inte ge upp då, utan bara ta nya tag. (alltså även om man har missat en träning eller ätit något onyttigt). Angående maten så har jag inte någon medod. Försöker bara äta nyttigare och framförallt mindre. Inte en massa fika hela kvällarna…Jag har slopat godis/snacks/läsk alla dagar utom lördag. Lördag är min härliga ätardag! 🙂

  Ha det bäst!
  KRAM

 7. Lotta says:

  Oj…det var riktigt bra kämpat, 19 kilo är banne mig inte fy skam att redan ha gått ner. Detta fixar ju du galant=)

  Kram på sig!

Lämna ett svar