26 oktober, onsdagskväll

Hej alla!

Jag ska inte gnälla och klaga så mycket. Det känns som att det är det enda som jag gör nuförtiden… Men som ni säkert vet så är det tungt för mej nu när jag är gravid. Förutom det så har min strömkabel till datorn pajat så det är två anledningar till att jag har varit osynlig ute i bloggvärlden. Nu är ny sladd köpt och jag önskar att jag kunde säga att jag är pigg som f-n. Hahaha. Menmen nu lämnar vi det.

I helgen så besökte vi Birsta Gardincenter igen (i Sundsvall)  och köpte HISSGARDINER  till matrummet. 3 gardiner till 3 fönster. Det är ju så blommigt där så jag vill inte gärna blanda in andra mönster och färger. VITT på vitt funkar skitbra. 🙂

ELVIRA. Hissgardin med knytband. 100X120 cm Pris 169 kr

Jag rådfrågade Jocke om det kanske skulle bli för puttenuttigt med spets på gardinerna. Han sa ”Ja förmodligen!” så då köpte jag gardiner med BÅDE spets och broderat monogram. Hehe.

Om ni vill så kan jag visa fler bilder framöver. Nu är de iaf  ”upprullade” och på plats. Blev så puttinuttigt så. Hahaha. Nä men det blev så bra som jag hade föreställt mej. 🙂

I torsdags så hade vi strömavbrott mellan 17-23. Jag hade hela familjen samlad i sofforna, vi pratade en massa och myste med fika och tända ljus överallt. Fast jag (och kanske döttrarna då) var den enda som tyckte det var riktigt mysigt de andra saknade både TV, spis och dator. Jag kom ju på den roliga idén att vi kanske kunde spela TP eller Monopol -men blev snabbt nedröstad av sönerna och Jocke. Tråkmånsar!

Ljuslyktor Lisbeth Dahl

Eftersom jag inte fick spela sällskapsspel så gick jag runt med kameran och testade inställningar istället. 😀

Vad har hänt annars då? Jo jag var på Klädmarknad i helgen (beg barnkläder, leksaker och sånt). Fyndade inte så mycket som jag hade tänkt att hitta. Men kom iaf hem med extra overaller till alla 3 döttrar (ja även till tjejen i magen), en Hello Kitty sparkcykel, inne-finskor till Betty och söt tunika med byxa till bebisen.

Betty sov hos sin kusin Nelly från lördag till söndag och hon hade haft det jättebra sa hon. Roligt att hon börjar vilja sova borta. 😀

Puss & kram /Helena

7 comments

 1. Linda says:

  Supersnygga gardiner, hissgardiner är ju så fint. Vi har tyvärr helt fel mått på våra fönster så jag kan oftast inte köpa färdiga:(
  Kramar

 2. Ansibecki says:

  Fina gardiner och vilka fina foton på ljusen! Jag önskar jag kunde ta mig tid och lära mig kameran lite bättre jag med. Det finns ju så mycket man kan göra och jag bara kör på auto hela tiden…

 3. Ansibecki says:

  Klart du får gnälla förresten! Det är ju din blogg och har man gravidkrämpor tycker jag man har all rätt i världen att gnälla! 🙂

 4. Katarina says:

  Inte puttenuttigt, bara skitsnyggt! Jag måste nog också göra mig ett ärende till Birsta Gardincenter. Synd bara att det är så f-b långt… 🙂

Lämna ett svar