14.12.11

Hej på er!

Nu har vi tokfixat inför ännu ett julreportage. Jätteroligt att få följa duktiga Anna Truelsen och Carina Olander en dag på deras jobb -hemma hos mej. 🙂

Jag har sagt det förut och de flesta vet om hur det är. Men det tåls att sägas igen. Det ser INTE välstädat ut jämt hemma hos oss, absolut inte. Det står alltid en massa skor i hallen, kläder är ofta i oordning för att inte tala om alla leksaker som finns öööverallt. Hahaha. MEN om tiden finns så tycker jag att det är jätteroligt att ställa ordning inför vad det nu kan vara, fest, fotografering… Men annars så får det vara lite (ibland mycket) stök. Vi måste ju hinna leka och umgås också. Eller bara slappa i soffan.

Jag gjorde en julig dukning i matrummet

Jag gjorde en julig dukning i matrummet. Granris, äpplen, amaryllis, hyacinter, tända ljus och vackra tygservetter.

 

004

 

Julreportaget kommer i tidningen Drömhem eller Drömhem och trädgård heter den nog. Julen 2015. 🙂

Däremot så kommer reportaget i Sundsvalls tidning redan på söndag. Kul!

Nu ska barnen bada -imorgonbitti blir det lucia på förskolan. MYS!

4 comments

 1. bia says:

  Hej!
  Såg reportaget om dej i ST idag ;)…så fint du har det. Tänkte att jag måste titta in till din blogg…själv älskar jag att blogga;)….vi bor ju också i samma stad, så då blir det extra roligt liksom ;). ..och grattis i efterskott!
  Bia

 2. Göran says:

  Väldigt fint du har gjort!
  Själv har jag ett ställe jag renoverar på, från grunden och det tar aldrig slut, men tids nog blir jag nog klar med det. Bloggar om det med, så kika gärna in till mig!

 3. Helena says:

  Göran: Hej hej och TACK! Vilket fint hus ni har!!! Vi tog hjälp av hantverkare -även om vi gjorde mycket själva också. Men det finns ändå kvar en hel del…:)

Lämna ett svar