♥ Bebiskläder + lillans storasystrar

♥ Bebiskläder + lillans storasystrar

Det är ju så himla gulligt med små bebiskläder, eller hur? När jag inte har en bebis själv att köpa till så älskar jag att ge bort små plagg i present.


Så här tidig har jag nog aldrig varit med att köpa (vecka 22) men nu har lilla bebisen fått lite nya plagg från H&M i storlek 50! Betty fick en heeel hög också. Måste fylla på hennes klädförråd (eftersom hon börjar heltid på dagis från oktober) så jag passade på när de hade 10%. Tyra fick nöja sej med en munkjacka, hon har så mycket. 🙂 Å tack till kollegan Helena för kassen kläder till Betty. Så snällt!

Lilla Betty älsklingen vår är fortfarande sjuk. Tack för era krya på er hälsningar! I morse hade hon 38, 8 så nu går det åt rätt håll iaf. När alvedonet verkar så äter och dricker hon, men inte med direkt stor aptit. Men bara hon får i sej nåt så är jag glad.

Här äter hon smörgås. Eller "Mamma-macka" som hon kallar det! 🙂 Jocke och jag äter olika hårtbröd nämligen, så då har det blivit mamma och pappamacka. 😀

Här bad jag henne skratta när jag kom med kameran! Hahaha lite tillgjort kanske, men sött! 🙂 Hon var så pass pigg idag att hon ville att jag skulle måla henens naglar efter jag hade målat mina.

Lillasyster Tyra är pigg och har lika stor aptit som vanligt. Det enda som vi har kommit på att hon INTE gillar är: tomater, ägg och filmjölk  + välling nu då. Annars äter hon allt med glupsk aptit. Vår lilla tjockis! 😀

Tyra mumsar banan idag

Lunch! Pasta, tomatsås och gröna ärter!

Betty tittar på när Tyra äter (i hennes ögon äckliga) ärtorna. 🙂

När man är sjuk så får man ha tutte och snutte hur mycket man vill -så det så! 😀

Hoppas att ni alla får en härlig lördag! KRAM

6 comments

 1. Katarina says:

  Oj vad söta och SMÅ kläder! Min bäbisar har alltid varit (för) stora. Rekordhållaren mätte 55cm vid födseln.
  Jag hamnade på din blogg när jag googlade ”gammaldags torkställning” och nu är jag fast. =)

 2. Jenny says:

  Vilka härliga bilder på dina söta tjejer:)

  Vad skönt att Betty är på bättringsvägen, inte kul att ha feber när man är så liten..

  Ha en mysig kväll!

  Kraam Jenny

 3. Malin & Prinsessan says:

  Åh, tack vännen, idag har skruttisen här varit piggare!

  Och visst är det mysigt med shopping till bebis? Kan inte förstå att min Jolie inte kan ha stl.50 längre, det var ju för stort när hon föddes, hihi 🙂

  Kram!

Lämna ett svar