Vilken lång och rolig…

…dag vi har haft idag med våra döttrar.

009

011

024

 

Piffat för kalas i matrummet.

Kvällen avslutades med tårta och kalas. Närmsta släkten kom för att fira TYRA 3 år!

Tyra 3 år!

Tyra 3 år!

Betty 4,5 år

Betty 4,5 år

057

Jag med mina döttrar. Tyra fick så många fina presenter.

Jag med mina döttrar. Tyra fick så många fina presenter.

Himlabadet var en hit iaf. Det var första gången som vi var där. Alla tyckte att det var jätteroligt och först trodde jag att fyra timmar nästan skulle bli för lång tid för småttingarna, men det var snarare för kort. 🙂 Meya var visserligen trött, men det funkade jättebra på badet. Om jag ska vara petig och fåfäng så var det inte så kul att gå i bikini för jag har inte gått ner allt i vikt. Nä t o m ökat några kg. AHHH! Men det är inte konstigt för jag tränar inget nu och äter inte alls bra… Jag vet, måste ta tag i det där. NU! Jocke däremot behöver nog skaffa glasögon för han tyckte att jag var ”het” i bikini…erm. Fast tur att han inte blev äcklad iaf. Nä han kan gärna gå utan glasögon. Hahaha. Nä nu får jag sluta. 

Hoppas att ni har det bra. KRAM

 

 

2 comments

  1. Ansibecki says:

    Vad fint det blev med vimplar och vilken härlig tårta! Grattis Tyra 🙂
    Men du, visst är det härligt att man kan vara het trots att man har några extra kilon på kroppen 🙂 Jag känner så väl igen mig och jag har för avsikt att gå ner de där sista kilona också. Men tills dess är jag så glad att min gubbe också gillar mig som jag är. Tänk om vi kunde se på oss själva med deras ögon 😉

  2. Anna says:

    Haha…du e så go 🙂 Min kille säger oxå alltid att jag e så fin. Vågar dock inte lita på det 😉 Kram

Lämna ett svar