Veteranmopeder & barn

Mopeder är ingenting som jag någonsin har varit förtjust i. Men min pappa älskar att köpa gamla mopeder och bilar och återställa till original igen. Det är kanske därifrån mitt stora intresse för framförallt gamla gårdar men även möbler och prylar kommer? 🙂

Min son Linus har även han intresse för gamla mopeder och nyligen så var han, min pappa och min systers man på en Veteranmoped träff. Eller även kallad Blåröks Rally! 😀 De åker flera mil och har tävlingar, middag och annat skoj ihop. Jag får ju inte lägga ut bilder på Linus här så jag bad min systers son att hoppa upp på Puchen istället. Vilket han gärna gjorde.

190 (450x800)193 (450x800)

Min coola systerson Victor, 10 år.

Medan Blåröks Rallyt pågick så myste vi på Antjärns camping.

028 (450x800)067 (450x800)

061 (450x800)051 (450x800)

Min syster Jennys barn, Victor och Julia.

099 (450x800)124 (450x800)

140 (450x800)160 (450x800)

SÖTA Nelly, Betty och Victor.

Lördag, klockan är snart 21 och jag går i målarkläderna fortfarande! Snart väntar en välbehövlig dusch efter dagens slit, men först…

…kommer ni ihåg ”skatten” i vår skog som jag hittade? (Du kan läsa mer om det HÄR annars) Nu ska Jocke och jag gå dit och se om vi kan hitta nåt annat skoj. Storebror Gustav är barnvakt till Betty som sover sött. Hoppas att vi hittar nåt kul, håll tummarna! 😉

KRAM

8 comments

 1. Moster/syrra Jenny says:

  Vilka fina bilder från en härlig dag! 🙂

  Idag ska vi åka och hälsa på våra kompisar och tvillingbebisarna. 🙂

  *Kram*

 2. Sofia says:

  Mysiga bilder du visar! Här blåser det halvt storm idag så det går knappt att gå ut, suck! Men jag misströstar inte för jag ska på inredningsparty, hihi. Ha en fin dag, kramis Sofia

 3. Jenny says:

  Hej Helena!
  Jättefina bilder, Victor är ju riktigt cool;)
  Betty o Nelly är så söta!

  Vad spännande med ”skattjakt” hittade ni nått fint??

  Ha en skön söndagseftermiddag o tack för alla gulliga kommentarer hos mig!

  kramis Jenny

 4. Linda says:

  Hej Helena.

  Jag har varit frånvaarnde i bloggvärlden ett tag nu. Har gjort inlägg , men inte hunnit med att besöka! Mycket att läsa ikapp, och du har gjort massor av härliga inlägg. Hade jag sett det tidigare, så hade jag så gärna velat köpa den bilagan…. typiskt. Men ert hem är så vackert och även ni 🙂

  Nu har jag också sjungit singstar, tyvärr inga foton….. fast min vän tog kort, så vem vet kanske jag har ett par om några dagar. Roligt var det iallafall.

  Helt klart därifrån ditt intresse kommer, tänker på vad du skriver om detta inlägg om din pappa! 😉

  Ha en fin vecka, Kramar Linda

 5. Jenny says:

  Hej tjejen! Härlig helg ni verkar ha haft! Blir nyfiken när du skriver målarkläder 😉 Spännande med skatten också, hur gick det? 🙂 KRAM!!

 6. Tezz says:

  Hej!
  Vilken fin blogg du har.
  Jag har en liten fråga angående väggen mellan erat kök och matrum. Den var bärande sa du. Vi vill riva en vägg eller möjligtvis ta upp en öppning. Vi vet inte ännu om den är bärande. Men när ni tog upp en större öppning stötta ni upp med några plankor så länge eller körde ni bara på? Vi har också timmervägg. =)

  Ha en bra dag.
  //Tezz

 7. Pirre says:

  Hej på dig tjejen.

  Jag skulle vilja ha en gårdsmoppe och åka runt i =)verkar så mysigt..

  Vad har ni för väder nu? Sommar fortfarande? Här är det spöregn just nu…men det är ganska mysigt när man sitter i verandan och bloggar och lyssnar på smattret…Jobbar kväll hela veckan så det är tomt och tyst i huset nu när alla barnen går i skolan på dagarna…. =( … jag vill inte att dem ska växa nåt mer =)

  Ha det gott. Kraam Pirre

Lämna ett svar