Vårt hus före och efter

20130402-215353.jpg
Vårt hus på 50-talet. Med den fina lillstugan som tyvärr inte fanns kvar då vi köpte gården. Huset är från 1887.

20130402-215530.jpg
Så här såg huset ut när vi köpte det. Skrev på papperen på huset december 2007. Jocke och jag hade då varit tillsammans i 9 månader… 😀
Renoveringen började vi med direkt och pendlade mellan mitt dåvarande hus några mil bort i 8 månader innan vi äntligen flyttade in augusti 2008. Lycka! 🙂

Så här ser huset ut nu. Bilden är från förra året. Slutet på mars och ingen snö! Lovely!!!

20130402-220041.jpg

20130402-220223.jpg
Farstukvisten måste vi måla om i sommar. Dessutom försöka rikta upp den och fixa trappan. Sedan ska det vara en… Ja vad heter det? Sockel runt hela huset… 🙂 En bräda längst ner helt enkelt. Och det skulle vara helt ljuvligt med en altan också, men jag vet inte om den blir av i sommar. Men man kan ju alltid drömma. Viktigast är att det finns tid och pengar till min fest i logen! Hahaha.

Idag har jag jobbat, det blir bara en dag denna vecka, precis som förra. Jag har börjat jobba 70% nu så det kommer att bli oftare. 🙂 Men i morgon börjar inskolningen på Meyas dagis så då är jag upptagen av det. Min lilla mammiga tjej -hur ska det gå. Kanske värst för mej? 😀
KRAM

One comment

  1. L-L says:

    Hej!

    Oj vad det var längesen jag lämnade en kommentar här hos dig. Vilken härlig fart det är här, det känns i hela bloggen att det är liv i huset med de söta barnen, helt underbart. Så fina bilder du visar, kul att ha före och efterbilder.

    Kram L-L

Lämna ett svar