Vårt bröllop närmar sej!

20140416-191317.jpg
Bilder från mitt inspirationskollage på Pinterest

Bröllop… Det har aldrig varit min dröm och jag är INTE en av de tjejer som har planerat sitt framtida bröllop sedan de var barn.
Jag kanske t o m har varit motsatsen? Lite anti sådär…
MEN sedan Jocke friade så har jag fullkomligt exploderat av allt som har med bröllop att göra. Älskar det! Tänk att få jobba som Bröllopskoordinator! 😀 men det bästa är ju att vi ska få bli man och fru. Såklart. Åh jag är nog en romantiker ändå.

20140416-192251.jpg
Lördagen den 5 juli 2014 gifter vi oss. Det är mindre än tre månader kvar.
Allt känns ändå rätt bra nu. Allt i det stora hela är bestämt, bokat eller på G.
Men absolut inte ner i detaljer…

Kläder till nästan alla är beställda. Det är bara till Betty, Linus och Gustav kvar.
En sak som vi inte bestämt ännu är vigselringar! Det får vi ordna snart.

Jag har en vision av hur själva dekorationen/inredningen ska se ut i och kring logen. Där är det jättemycket jobb kvar, men inget som vi känner oss stressade för än. Men det kommer nog… Hahaha.

Min klänning är som en dröm! Sååå vacker. Men där är jag nervös. För jag har beställt den från Kina. Blir alltså en kopia på en dyr märkesklänning och jag är rädd att den ska vara dåligt sydd eller att de använder en ”billig” spets. Ahhh… Men det får jag ta då isf. Har inte fått den ännu. 🙂

Ja vad mer? Jag kollar naglar, smink och hår. Har aldrig blivit sminkad förr eller stylad -så det ska bli jättekul! Naglar ska jag nog fixa på salong. Funderar även på ögonfransförlängning som endel vänner har testat, men får se hur jag gör.

Tänk att förberedelserna inför ett bröllop kunde vara så här roligt och såhär omfattande!!! Det blir mer jobb för oss eftersom vi river/bygger/flyttar om/målar i och runt logen. Men det är det värt. Hoppas jag… Hihi hoho

9 comments

 1. anna says:

  vad kul. kan tänka mig att förberedelser är det roligaste 🙂 å ja som du säger att bli man och fru. kram

 2. kiki says:

  Hej Helena!
  Det är sååå roligt att planera ett bröllop. Speciellt när man till slut får med sig Mannen i alla tankar och funderingar 😀
  Jag tyckte det var en spännande tid de sista månaderna, med allt som ska falla på plats. efteråt har jag satt ihop ett album med bilder och text från frieriet fram till tackkortet. Ibland händer det att vi sätter oss och tittar i den.
  Jenny Sundberg hade ett så himla bra tal till mig så det sitter också i albumet 🙂

  Dat ska bli kul att få följa era planeringar och lycka till med ombyggnaden av logen!

 3. Helena says:

  Kiki: Hej på dej! 🙂 Ja mannen hänger med när jag säger åt honom att lyssna…erm. Hahaha. 😉 Vad roligt med ett album som man kan titta tillbaka på. Åh hade hon? Svårt med tal ju.
  Tack så mycket! Ha det så bra KRAM

 4. Madde says:

  Ja det är mycket med planering inför bröllop och du har mycket bra smak! Ingen fundering på bröllopstårta?!

 5. Suzanne says:

  Hej!

  Här har du en till som går i bröllopsplanerartagen 🙂
  Så roligt, men samtidigt så mycket och så förvirrande, haha.
  Jag tänkte fråga dig vad ni ska äta för bröllopsmiddag?

  Kram Suzanne

 6. Helena says:

  Madde: hej på dej! Tack 🙂 Bröllopstårta eller bakverk har vi inte bokat ännu. Fast jag vet på ett ungefär hur jag vill ha det. 😀
  Vart håller du till? Jag tänkte rent praktisk om man ska hämta bakverken?

 7. Helena says:

  Suzanne: ja otroligt mycket att få till för att det ska bli bra! Och jobbigt om man (som jag) är ett kontrollfreak som helst gör allt själv! 😉
  Bröllopsmiddagen vill jag inte riktigt avslöja eftersom endel gäster läser min blogg. Men det blir catering och trerätters, eller möjligtvis förrätt och buffé och sedan efterrätt. Har inte bestämt oss riktigt.
  Vad lutar det åt för er? När gifter ni er? 🙂 kram

 8. Madde says:

  Jag har sålt mitt bageri så jag bakar just nu bara hemma! 🙂 kommer även vara med i Sundsvalls Tidning den 3 maj i deras nya bilaga Hemmaliv så det blir spännande och roligt! Ha det bra!! 🙂

Lämna ett svar