Värsta bästa presenterna

Ja jag vet man ska väl inte uttrycka sej så ”värsta bästa” när man är 40+ 😀 Förresten gör väl inte ens teensen det längre. Men jag sa ju att jag är barnslig och lite sådär lagom töntig! Äh jag gör som jag vill! Hahaha.

Tack för alla gratulationer här på bloggen och på annat sätt. Ni är så söta! 🙂 När det gäller presenterna som jag fick så…jag har inte kunnat bli GLADARE. Så fina presenter. Allt som jag önskade mej och lite till!!! Tusentack!

Morgonen började med att tjejerna och Jocke sjung så fint och sedan fick jag presenter i sängen. Lite senare så ringde kollegorna för att gratta och stämde upp i vacker sång -mina fina körtjejer. 😉 På dagen så kom Erica förbi och grattade med en helt underbar bukett!!! Och på kvällen så kom mina och Jockes föräldrar och mina 2 systrar med deras familjer för att fira och äta smörgåstårta.

En ljuvlig blombukett

Jag hade önskat mej tandblekning, 2-nätter på hotell, presentkort på behandling.

Vad tror ni att jag fick? ALLT! plus mer därtill. Gud vad ni är gölliga alltså!!! 😀 Jag fick tandblekning (hos tandläkare), 2-nätter på hotell i Sthlm + Rockmusikalen Rock Of Ages som går på China teatern och presentkort på lyxig fotbehandling!!! Som att inte det var nog så fick jag även detta:

Vad kan det vara, vad kan det vara???

En till fin bukett! och vad kan det vara i stora paketet? Betty och Tyra hjälper till...

En STOR golvkandelaber!!! Lika lång som mej! (snyggaste minen på mej, ser ut som en skitnödig häst -men det bjuder jag på!) 😀

 

Så söt hyacint och bakom ser ni kanna och skål

Sockerskål och gräddkanna med vackert tillhörande ställ! Jag älskar den här serien, nu hade jag visserligen kannan sedan förut, men det funkar ju med två också . 🙂

Här är en bild på de två fina buketterna som jag fick, samt kannan och skålen som är från Miljögården "Maison". Till vänster är ett kakfat i samma serie, men det hade jag sedan förut. Ljusstakarna från IKEA hade jag sedan förut också.

Gissa om jag älskar denna underbara golvkandelaber?!! Nu ska jag bara hitta en bra plats där den ska få stå, helt orörd dessutom…Mmm lär väl inte inträffa de närmaste åren med de små huliganerna i huset direkt… 🙂

Jocke i" korvkokartagen"! 🙂 Bjöd på smörgåstårta, korv med bröd och kaffe och lite tårta lite senare.

Tommy, Lars och Nelly

Agneta med pippilott-Meya

Innan allt främmande kom så tog sej Tyris en nap på soffan, ser ni henne? 🙂

Hela förmiddagen (kändes det som) så hade vi LUCIAfirande på förskolan idag. 🙂 Ska visa bilder senare. KRAM på er!

 

6 comments

 1. alegni says:

  Hjärtliga gratulationer på födelsedagen, om än lite för sent, Helena!
  Vilken mäktig kandelaber du fick! Den måste ju passa jättebra i ert stora, fina hus.
  Allt gott åtminstone 40 år framöver!
  Kram
  Ingela

 2. Mrs Lollipop says:

  GRATTIS!!…i efterskott…=) vilka fina gåvor! och vad synd att du inte hade ngn rulle kvar…men jag får fortsätta min kamp…=) ha en underbar helg! och hoppas ni får en massa kul! kram

 3. Anna says:

  Vad härligt att ni ska få bo på hotell i 2 nätter! Det är ni så värda! Och en golvkandelaber vore något det:) Hoppas dagen var fin! Kram

Lämna ett svar