Vackra vita liljor

Precis nyutslagna. Visst är de vackra mina blommor? Blev så glad när Erica kom med buketten i lördags!

Igår hade jag en ledig dag med min familj. Jocke och jag hade mycket att fixa med men framförallt att tänka igenom. Mycket som händer i vårt liv. Kan inte berätta just nu, men självklart får ni veta senare. Vi har gjort ett val i alla fall. Tror att det känns bra! 🙂

KRAM

5 comments

 1. CiliaH says:

  Hej vännen!

  Absolut superfina liljor!

  Jisses vad jag inte hunnit kommentera de senaste gångerna jag varit här… Bara kikat in snabbt så att jag har koll på vad som händer 😉 Nu blev jag ju dessutom väldigt nyfiken på vad det är för val ni har gjort! Väntar med spänning på mer detaljer i ämnet, hihi.

  Tack för din komplimang, jag kände mig snygg med 🙂 Synd du inte var där, det hade varit hur kul som helst att få träffa dig.

  Hoppas du har en trevlig kväll.

  KRAM

 2. razzel says:

  Hejsan, ett tag sedan jag tittade in till dig! Spännande med nyheter… ; )
  Visst är liljor vackra, -men de brukar inte lukta så gott efter ett par dagar… -fick ett tips om att knipsa bort de orangea pryttlarna mitt i blomman – men då är de ju inte lika vackra… ; )

Lämna ett svar