Utlottning/tävling presentkort på 300 kronor!

Jag är glad över att kunna lotta ut ett presentkort på 300 kronor. Du kan bland annat välja bland superfina plåtburkar från Derrière la porte / Dixie. Allt  i samarbete med lyxigaplatburkar.se

För att vara med och tävla behöver du göra följande 2 saker:

1. Kopiera bilden och skriv ett inlägg om tävlingen på din blogg eller dela detta inlägg på Facebook och tipsa om tävlingen. I inlägget måste följande 4 ord finnas med: Derrière la porte, Dixie, Cabanaz samt plåtburkar. Se till att både länken till det här inlägget och till www.LyxigaPlatburkar.se fungerar i ditt inlägg.

Exempel på text:

OBS: Kopiera inte den kursiva texten rakt av utan du måste använda en egen formulering.

”Jag tävlar hos Helenas Hem om ett presentkort värde 300 kronor från Lyxiga Plåtburkar.se de har bland annat glada plåtburkar från Derrière la porte / Dixie samt retro prylar från Cabanaz . Var med och tävla du med!”

Var kreativ!

2. När detta är gjort skriver du en kommentar till detta inlägg och skickar med din länk.

Tävlingen avslutas 20 maj 2011. Lycka till! 🙂

15 comments

 1. Piffa o Puffa says:

  Hej!
  Nu har jag äntligen fått hem de små hjärtanen i silver. Jag skickar ditt smycke, vinsten, i helgen och hoppas du har det i postlådan på måndag.
  Ha en bra helg.
  Kramar Anette

 2. chanette med söner says:

  klart vi e med.. de har sååå super fina burkar.. vill ha alla.. hi hi
  tyvärr kunde vi inte lägga in direkt länk här.. det ehöger skyddat
  men vårat bidrag finns under katerogin VI TÄVLAR

 3. Pernilla says:

  Hej,
  klart jag vill vara med och tävla om presentkort värt 300 kronor. Jag har tipsat på FB (Pernilla Wamsjö)

 4. nettan says:

  Jag har tyvärr ingen blogg och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna sätta in bild och text på min facebook för jag ser ingen facebook knapp och när jag trycker kopiera bilden så måste jag fråga om jag får låna bilden utav dig! Så jag gör en ren test för det är idag dragningen är och här är mitt bidrag.

  Där stod den ursnygge mörkhyade killen och mötte min blick och jag förstod att han inte kunde ett ord engelska eller svenska för det han sa förstod jag inte ett dugg.

  Jag sa ”Derrière la Porte” för att jag tyckte de orden var vackra. Kanske anade han att det var om han själv och jag kände hur rodnaden kom på kinderna.Hans bruna ögon glittrade och han sa”dixie” och jag nickade.

  Jag rodnade när jag kom på att ”Dixie” var en dyr exklusiv chokladsort
  som jag minns finns i hemstads stiligaste chokladbutik. Sa han att jag var en chokladsort? Jag såg de vackra plåtburkarna i butiken med ett gammaldags text ovanpå.

  ”Cabanaz” sa killen och jag sjönk in i hans vackra ögon som var som var som ett djupt vattenkärl inne i den mörkaste skogen under en ljus sommarnatt. De bara glittrade och lockade.

  Cabanaz lät som en middagsrätt och jag trodde han frågade om middag vid någon av denna lilla byns restauranger intill havets kant.
  Självklart nickade jag och visade klockan sex på min urtavla på klockarmbandet.”Six” sa jag och han nickade som han förstod att det var tiden då vi skulle träffas här igen. Han stod mig väldigt nära nu med sin läckra kropp. Min puls var skyhög men han gav mig bara mig ett leende och nickning och så vände han sig om och gick. Han vände sig om och vinkade charmigt och sa ”six”.

 5. nettan says:

  Jag har fått in en bild på plåtburkarna och en egen text på min face book,rekomenderat dem att vara med i tävlingen ikväll.

  Nu får jag hålla tummarna. Eller hur var det”tummen suger lillfingret duger”.

  nettan.klar@gmail.com

Lämna ett svar