UTLOTTNING! (Hylla + GreenGate) AWARD!

TJENA!

Idag är det 3 månader sedan jag startade min blogg och fick bekanta mej med denna roliga bloggvärld. Det måste bara firas med min första UTLOTTNING här på bloggen! Tänkte dela ut ett första pris och ett andra pris.

Tidningshylla2Tidningshylla 3Tidningshyllagreengate

Du kan vinna en vit shabby chic TIDNINGSHYLLA med sött romantiskt tryck av rosor.

ELLER 10 stycken pappers TALLRIKAR Molly White från . Perfekt att duka upp med dessa söta tallrikar till sommarens PICKNICK.

Nr 1 väljer priset. Nr 2 får det ettan inte vill ha! 🙂

Så här gör du för att vara med och tävla:

Du med egen blogg länkar från min sida med någon/några av bilderna och skriver en kommentar. Du utan blogg skriver en kommentar under detta inlägg + tipsar 2 vänner om tävlingen. Jag vet att det även är killar som läser min blogg men som aldrig skriver kommentarer; Hej på er! Ta och passa på nu att vinna en present till tjejen/frugan!!! 😉

Tävlingen pågår till och med den 27  juni. LYCKA TILL!

Vet ni va? Jag har fått TVÅ presenter så här på 3 månaders dagen också (en var visserligen igår) 🙂 Jag fick en AWARD av Jenny med bloggen Hemma på Kråkered. och en AWARD av Sofia med bloggen Signe 1.  Åh så roligt! Blev sååå glad. TACK söta tjejer!!! Kolla in på deras superfina bloggar, ett måste! 🙂

Jag väljer att skicka den vidare till alla med inspirerande, roliga, fina och intressanta bloggar och till er som läser min blogg! 😉 KRAM

57 comments

 1. Krydda Livet says:

  Grattis till dina två awarder av två underbara tjejer 🙂

  Vilken otroligt fin tävling du har också. Jag är ute i sista skriket märker jag men jag hinner vara med i alla fall som tur är 🙂 Jag vill så klart vara med och länkar från min blogg också.

  Kram Josefin

 2. Karin says:

  Hej!
  Hitta till dej först idag via aratorp.Klart att man vill vinna
  en sådan där fin tiningshylla,och gör man inte det så får man
  kanske drömma om den istället!
  Hälsningar från sommarvärmen!

 3. Märta says:

  Grattis till dina awarder! Vill gärna vara med och tävla om så fina vinster! jag länkar från min blogg! Ha det så gott! Märta

 4. Fröken Eko says:

  Hej!

  Jag vill gärna vara med i din tävling! 🙂
  Har länkat till tävlingen från min blogg också. Länken finns i högra sidospalten och jag låter den ligga uppe t.o.m. sista tävlingsdan. Ja… alltså lördag då 🙂

  Häls. F

 5. annelie(pesa)persson says:

  hoppas jag hinner vara med om denna fina utlottning,vilken underbar hylla!!!!
  första gången jag är här men jag återkommer kram

Lämna ett svar