Uppdatering

Jag har ju inte riktigt hunnit med att lägga ut så många inlägg som jag har önskat den senaste tiden så nu kommer ett inlägg med bilder som beskriver något av det vi har pysslat med mellan alla sjukdomar. 🙂 Jocke har ju legat i hög feber och bihålsinflammation nu i torsdags också…inte alls kul. MEN nu är Tyra och Jocke betydligt piggare. HOPPAS att vi får vara friska ett bra tag framöver nu.

När Bettys farmor och farfar var barnvakt åt deras 3 andra barnbarn så kom de upp och hälsade på tjejerna och mej. Vi busade ute i snön, matade hönsen och gick sedan in och fikade och lekte.


Selma & Sixten är 1,5 år och storebror Elvis fyller snart 4 år.


Betty & snorig Tyra

Åsså alla 5 kusinerna på samma bild. 🙂

Jag umgås ofta med Erica som bor i samma område. Hon är också mammaledig och har dessutom  två döttrar i samma ålder som Tyra och Betty. Jättekul! 😀 Hon vill däremot inte vara med på bloggen, men jag hoppas att denna bild ska gå bra… Det är från när vi var på IKEA och Betty och Nea gick hand i hand och var sååå söta. 🙂

Kompisarna Nea & Betty

Betty & Nea och även deras småsystrar Lykke & Tyra åkte rutschkana fleeera gånger.

Vi har även busat med lilla söta, busiga och duktiga kusin Theodor.

Nu ska vi mysa i soffan. Äta godis och titta på Melodifestivalen som börjar nuuuuu och ju är från Sundsvall denna lördag -kanske skymtar man några ”kändisar” i publiken? 🙂 Syrran Jenny var där igår på genrepet förresten. Jag har också varit på ett genrep, men aldrig på ”premiärdagen” -det skulle vara skitkul! 😀


Här mysbusar Betty med pappa Jocke i soffan


Treeeeevlig lördagskväll!!!

3 comments

 1. CiliaH says:

  När jag såg första bilden tänkte jag; Shit vad ljushårig Betty blivit ända tills jag läste texten och konstaterade att det var en kusin 🙂 De är ganska lika varandra!

  Söta kompisar som håller handen. Mysigt att ha sådana!

  KRAM

 2. Malin & Prinsessan says:

  Ja, jag är ju nyinflyttad här i staden, men alla säger att det är så mysigt där på sommaren. Kan tänka mig det!

  Hoppas ni haft en bra dag!
  Kram kram

Lämna ett svar