Underbara vårdagar

Helt underbara vårdagar vi har haft denna helg. Vi har förstås lite snö kvar, men snart är den borta. Det har verkligen gått fort de sista 2 veckorna. Ja sedan jag började jobba. 🙂

På lördagen så gick vi på en promenad med Tyras & Bettys farmor och farfar. Stannade på  fika efter det. Mys!

Tyra tyckte att det var roligt att vara i sandlådan som farmor och farfar har.


Betty fixade på med skottkärran och INGEN annan fick låna den minsann. 😉

När vi kom hem så fortsatte vi med att vara ute.

Tjejerna hemma och leker

Fjärilarna vaknade till liv denna helg också

Våra höns älskar att vara ute när solen skiner, men gillar inte blåsten. Precis som Betty! 🙂

Idag hann jag inte bara med att kratta och dra ungarna i skrindan runt runt runt tills jag blev illamående. 😉 Nä jag hann även med att ta en promenad rakt över åkern och upp på berget för att kolla på hur mycket som har blivit avverkat + att ta en bild på vår gård.

Vårt hus och våra byggnader som vill ha några varv faluröd) 🙂 Stall-verkstad/snickarbod-ladugård/hönshus-loge. Det är bara smedjan som man inte ser.

Jag har inte hunnit med att besöka era fina bloggar denna vecka. Har lite dåligt samvete för det faktiskt. Men jag ska snart ta igen det! Puss & Kram

6 comments

  1. A House With A View says:

    Vilka hääälig bilder Helena!! Sååå goa och ”bestämda” tjejer 🙂 Klart man ska ha sina ”egna” grejer i fred, haha. Jättefin bild också över er fina gård, kul att se!! Vill gärna se fler sådana ifrån andra väderstreck! Önskar dig en fin arbetsvecka! Och visst är det väl så att helgerna är så mycket mer värda efter att man börjat arbeta igen!!!

    Kraaaaaaaaaaaaaaam aka

Lämna ett svar