Tyra Terrorist och Betty Tornado -en historia ur verkligheten ;)

Idag har mina små söta prinsessor inte visat sej från deras bästa sidor direkt…

Jag såg en lucka på förmiddagen och sprang på toa, hann knappt sitta 30 sekunder innan jag hörde ett Tyra skrik som lät som att hon hade en kniv i sej. Skriket kom från köket och gjorde så jag fick ont i hjärtat, jag bara rusade ut, hade inte ens tid att dra på mej byxorna. Tyra Terrorist står vid skafferiet med ett VITT MOLN kring sej. Hon har fått upp bakpulverburken -över HELA sej och golvet. Främst ansiktet. Skriker som bara den, jag antar att hon har fått i ögonen så jag bara hivar henne under kranen för att försöka få bort allt. Kommer på att jag fortfarande står med både byxor och trosor nere vid fötterna…ha ha ha.

Gud jag blev ju livrädd av hennes skrik ju. När tvättningen var klar så myste vi i soffan med tutten och snutten, men hon blev aldrig riktigt glad så jag föreslog (jodå jag har dragit på mej kläderna vid det här laget) att hon skulle få bada i bebisbaljan för det vet jag att hon gillar, då sken hon upp. Jag ville att hon skulle duscha för att få bort alla eventuella rester också. In med baljan i duschen och Tyra myser på. Sedan ville Betty bada också så hon fick det. Betty Tornado fick strax tag i min schampo flaska som nästan var slut så jag sa att hon inte får ta mammas schampo och tar bort den.Vad händer när jag titta in i duschen nästa gång? Jo det är FULLT med skum och min nya schampo flaska är nu tom…likaså mitt nya balsam. Betty Tornado har varit i farten igen. Suck. TUR att det inte var några dyra flaskor.

Systrarna bus!

Tyra är verkligen i den värsta åldern nu. Åldern då hon ska upptäcka och lära sej. Är överallt och hittar på grejer, man måste ha koll nästan HELA tiden. Terroristen lyssnar aldrig. Allt ska testas. Dessutom så kan hon ju aaallting själv och får utbrott om hon inte får göra som hon vill. Hon ska sitta på toaletten och torka sej med papper PRECIS som hennes storasyster, även fast det inte kommer kiss. Hon ska ta på blöja, kläder själv. Hälla på mat osv. Betty är faktiskt oftast ganska hjälpsam och det brukar inte vara några problem med henne, förutom när hon bråkar med Tyra då, vilket är ofta…Fast Tyra är en riktig retsticka också.

Skönt att Meya inte har hittat på några bus iaf! 🙂 Ja det har verkligen varit en händelserik förmiddag denna måndag. Nu sover Meya och Tyra, Betty pysslar på med allt möjligt på en gång samtidigt som hon sjunger; pussel, böcker och lera och mamman dricker kaffe för att orka med eftermiddagen. Då ska vi ut och leka! Var det nästa vecka som jag skulle börja jobba förresten?! 😉 Jag behöver vila upp mej… 😀

5 comments

 1. marie says:

  Hej!
  Jag har fått i uppdrag av Lantliv att göra ett vinterreportage och undrar hur det är med snö hos er. Ska göra en vintrig veranda, inspiration! Har en på G men kanske din annars. Men vi måste ha snö och här är den väck nere i landet!!
  Maila mig pronto om du har tid!

  Ha det gott

 2. Katarina says:

  Hihi, jag tycker att det låter väldigt bekant alltihop. Jag är den enda på mitt jobb som säger att jag åker dit för att vila upp mig, men nu hör jag ju att det finns fler…. 😉

Lämna ett svar