Torsdagskväll

Jahapp, snart är det helg igen. Jobbigt va? 😀

I morse stressade jag med Betty till dagis. Meya och jag råkade nämligen somna om i morse, var så mysigt ju… Blev väckt av ett sms från en kompis. Gustav och jag hade ett möte på hans skola redan klockan 9 som jag inte ville bli sen till. Det var tungt att bära bilstolen från parkeringen och någon riktig snabb takt sedan operationen har jag inte fått än. Vi hinner dit i tid (pust) men vad händer då? Ingen där… Blir så trött på den där skolan!!! Pratade med rektorn (den enda som jag såg där) han ringde upp henne och stackarn (jo lite ironisk är jag nu) hade tydligen blivit sjuk igår och glömt meddela mej. Jag skulle kunna berätta hur mycket som helst om den där skolan, så illa skött från start i klass 6 tills nu klass 9. Men först blir det en anmälan till Skolinspektionen (där jag såg att det fanns en massa brister sedan förut som skolan inte åtgärdat), det hjälper inte min son -men förhoppningsvis andra elever.

Tyra med vår katt Hjalmar

Vid 13 så var det dags för andra mötet för dagen. Ett betydligt trevligare sådant. Ett utvecklingsamtal/avslutsamtal på Tyras förskola inne i stan som både jag och Jocke var med på. Tyra är en framåt tjej som är bra på att leka själv. Trygg, kaxig, duktig, snäll, glad och busig! Hon är otroligt nyfiken och envis med stort tålamod. Men ingen gnällis (som hon kan vara hemma minsann). Duktig att prata. Pratar flera ords meningar. Sista dagen på den förskolan idag alltså. Lite sorgligt eftersom både hon och vi har tyckt att det varit super där!!! Nästa vecka börjar inskolningen på samma förskola som Betty, fast på småbarnsavdelningen. Hoppas att det kommer flyta på bra.

Två coolsötingar!

Hur jag mår? Jo tack. 🙂 Bättre och bättre. Har fortfarande ont i axeln, dåligt med ork och magen känns av när jag stressar/bär. Men hey nu är jag ju på benen. Har tagit bort tejpen sedan operationen. Jag pratade med läkaren (som opererade mej) för någon dag sedan och vi kom fram till att jag skjuter på eländet. Har verkligen inte ork för ytterligare en operation nu innan sommaren. Då snittar de upp magen mer och jag blir dessutom kvar på sjukhuset några dagar. Sedan det där med stomipåse låter ju inte allt för trevligt, men är det bara för ett tag så kan man ju stå ut. Ja vad har jag för annat val? I de allra bästa fall så kunde det bli så att jag slapp stomipåse, men hon trodde mest på att jag skulle få en påse -fast tillfälligt. I de allra värsta fall så stannar den där för alltid. HELST skulle jag vilja att barnen var lite större innan jag opereras, men så länge kan jag nog inte gå med spiralen i tarmen. 🙁 Känns skönt att jag har beslutat att skjuta på det till tidigast höst iaf. Så får jag ta det då igen. Måste få hämta kraft och njuta av min fina familj nu i sommar först. Herregud det var ju bara 4 månader som jag födde barn också. Kroppen skriker efter vila!

Mysigt/roligt hade vi på Valborg iaf med min syster Jenny med familj. Vi grillade hamburgare och skrålade Singstar senare på kvällen/natten. De stannade kvar en bra stund dagen efter också och vi satt mycket ute i solen och bara njöt.

Igårkväll hälsade Jockes föräldrar på! Tjejerna blir så glada så de bara hoppar upp i deras famn. 😀 Jag fick 4 vita filtar också -även fast jag inte hoppade upp i famnen 😉 Tack så mycket.

Idag blev jag extra glad när jag tittade i postlådan

Wiiiii ett paket till mej och det ser ut att kunna vara godis i!!!

Jag blev superglad Ulrika!!! Tack så mycket.

Så här kan de se ut när alla vill sitta med mamma! Tyra ville sitta närmare mej, Betty har fastnat i teven. Jag försökte att inte ha en massa barn på magen också, eftersom det gjorde ont. (jo mamman såg ju pigg och snygg ut, men det bjuder jag på)

Nu är klockan 19 och det är dags att lägga barn. Sedan blir det Lets Dance ikväll. 🙂 KRAM

4 comments

 1. anna says:

  vad skönt att du mår bättre:) å det måste vara skönt att du har bestämt dig för att ta det lugnt i sommar och vänta med operation till hösten.
  Fina bilder du har lagt upp. kram

 2. Anna- Mamma och Socionom says:

  Jag blir verkligen rörd av hela din text. Fina du! Ja jag förstår att din kropp skriker efter vila nu. Jag tror du gör rätt i att ta operationen längre fram och se fram emot sommaren med dina barn och man. Kram kram!

 3. Monica says:

  Du lever i alla fall:-), skönt att höra och se, fina foton på er och vilka foton på lilla Tyra och Hjalmar, jättefina, katten ser ut att ha stor integritet men ok, har väl halsbandet då…Klokt beslut att skjuta på operationen, försöka tänka på annat och få en fin sommar. En undran jag har, har du en gastrospecialist till detta? För nu är det ju inget gynekologiskt utan ett tarmområde. Talade med en insatt i detta igår som tyckte det var självklart du skulle få remiss till Karolinska var du än bor och få bästa tänkbara vård. Du kan ju alltid säga det:-). Bra vilket fall att vänta till hösten för nu kommer semestrar och fler klantskallar så sjukhusen är bäst att undvika om det går:-). Trevlig helg och ta hand om er!

 4. Linda says:

  Skönt att höra att du mår bättre, men förstår du måste få tid på dig att bestämma dig ang operationen, är ju så mycket att tänka på.
  vilken härlig bild på er alla, jättefin!
  Kramar

Lämna ett svar