Torsdagen den 15 augusti

200

Om TYRA 3 år får bestämma och klä på sej själv så kan det se ut så här. Finklänning, shorts och stövlar. Sötungen! 🙂

En varm dag i juli

En varm dag i juli hemma på vår gård

Jobb och dagis är igång. Det har gått jättebra för tjejerna den här veckan. Meya tokgrinade i måndags, men resten av dagarna så var det bara glada miner när vi skulle vinka. Hon har ju sina systrar vid sin sida.

Gustavs skola börjar snart. Höstkänslor har jag haft den senaste tiden. Men inte idag. Idag var det riktigt varmt och skönt, en underbar dag. Synd bara att man var på jobbet inomhus mest hela tiden. Synd bara att det tog nästan en timme hem idag dessutom…suck. I bästa fall så går det på en kvart att köra mellan vårt hem och stan, men med alla vägarbeten så tar det oftast 20-30 minuter. Men idag en timme…

I morgon är det fredag och min Linus kommer hem över helgen. Kul! 🙂 Han bor ju mest hos sin pappa nu sedan han fick jobb i närheten där hans far bor, så det ska bli kul att träffas igen. På lördag blir det en massa hemmajobb. Förhoppningsvis målning och på söndag blir det en båttur med släkten. Jag ska försöka blogga mer nu när vi har internet, smidigare då lixom. Hoppas att ni har det bra.

KRAM 

 

 

3 comments

  1. anna says:

    Söt liten tjej 🙂 Vill hålla kvar sommaren samtidigt som hösten är mysig med levande ljus, äppelpaj och otroligt vackra färger i naturen

  2. Sara says:

    hihi sötis! ja, härhemma så kan det bli både klänning och rouge om min Charlie får bestämma. kul buse! visst är det trist att semestern är över, men samtidigt kan jag känna att det är skönt m lite fasta rutiner igen…speciellt om man har två grabbar som gillar att testa tyngdlagen…med varandra!!! skönt m dagis att leka av sig så man bara är på goshumör m mamman…=) hihi. å ikväll tog jag min första höst-te-kopp och njöt på min nya köksmyssoffa…ser fram emot många sådana kvällar…=) kram på dig!

Lämna ett svar