Svar på mailfrågor om tallrikshylla, färg och brio double wave

Just nu har jag dåligt samvete över tre frågor på mailen från er läsare. Dåliga samvetet beror på att jag inte har svarat er än. Jag försöker alltid att svara, men ibland kan det ta lite tid…hoppas ni förstår! 🙂 här kommer svaren:

Marikas fråga: vilka kulörer/brytningar har du valt till väggar (panel), snickerier?
Svar: Den vita färgen på pärlsponten heter antikvit och på snickerierna vit. Helt enkelt! 🙂 Sedan kom jag inte ihåg hur det var med glansen. Men på snickerierna är det ju en högre glans på. Det är självklart en smaksak och man ska göra det man själv gillar. Jag tycker att det är så vackert med olika vita nyanser!

Maries fråga: Jättefin tallrikshylla!!:) Jag skulle vilja ge min sambo lite jobb och göra en likadan. Skulle vänligen vilja be dig om måtten på den.
Svar: ca 950 x 800 mm. Jocke snickrade den till mej enligt mina direktiv. 🙂 Uj tänk att det är 3,5 år sedan.

Camillas fråga: Brio Double wave.
Nyfiken – hur funkar den? Är ni nöjda, för nu har ni hunnit använda den ett tag eller?
Svar: syskonvagnen har blivit använd ett antal gånger nu och vi är mycket nöjda med den. Stabil vagn. Enkel att köra och kanon att det den är vändbar. Minus är att den har liiite väl smala sittplatser. När minsta och yngsta har suttit samtidigt så blir det väldig skillnad. Kan tänka mej att den passar bättre till tvillingar, så länge de är små och sams! 😀

Om jag missar att svara på kommentar eller mail så påminn mej! 🙂
Kul att ni vill titta in här, kram på er!

20121112-203931.jpg
Den här bilden skickade Jocke till mej på jobbet! Meya på väg IN i skåpet fullt med leksaker. Hahaha. Lilla busunge!

Lämna ett svar