Stolar och gamla möbler

Hej på er!

I natt ville min lilla bebis vakna till måååånga gånger = inte så mycket sömn för mej. Dessutom så snöar det idag…Jippie!

Jag la mej bredvid henne nu när hon skulle sova igen, men tror ni jag kunde somna? Inte då. Så då hoppade jag i stövlarna och gick ut i stallet för att titta på gamla möbler som jag ska göra i ordning. (Måste ju pigga upp mej med nåt!) Främst en byrå och en skänk. De stod så inpackade (och var så tunga) så jag tog med mej 2 stolar som jag skurade och ställde i kök/matrummet istället! 🙂

stol

stol4stol3

Bettys kanin Hoppsan fick en ny sittplats.

Tjohooo idag har min blogg funnits till en hel månad! 🙂 Tänk att det kunde vara så roligt att fota, skriva och greja på sin blogg. Och att titta in till er andra bloggare! Blir så glad att ni kommer hit och hälsar på lilla mej.

Nu ska jag väcka upp tonåringarna (som har påsklov) så att de kan börja packa ihop alla grejer. Jag ska skjutsa dem till deras pappa senare idag.

KRAM

Follow Helenas Hem -Om livet på landet

3 comments

 1. ♥ Mamma Russin says:

  hej hej..
  hihi.. en sådan stol såg jag svärmor har stog i sitt garage.. jag sa lite snyggt att Stina ville gärna ha den på sitt rum.. men de tittade på min som jag inte menade allvar, hihi.. vi får ser om vi får stolen.. Dom förstår inte tjusningen i sådana gamla slitna möbler.. hon hade den i till slit och släng stol bara..:)

  japp , min gamla mjölk kanna finns i vår sommarstuga!! tror jag ska försöka smuggla med den hem i sommar..:)

  GRATTIS till 1 månad i bloggvärlden gumman.. jag är så glad att du hittade mig!!
  KRAM

 2. Sofia says:

  Vilken fin o charmig gammal stol:-) Vad glad jag blir att du vill vara med o tävla hos mig!:-) Ha en fin kväll, Kram Sofia

 3. Anne says:

  Hallå Helena…Vad kul att du har skrivit hos mig…Jag har en liknande stol som du har i precis den färgen men min är så ranglig. Du skrev att jag inte har namn/URL när man skall lämna kommentr hos mig. Försökte luska ut vad du menade satt och letade men kunde inte klura ut det. Är inte så jättehaj på datorer, lär mig något varje dag.

  Kram Anne

Lämna ett svar