Söndagen den 25 augusti

Redan 25 augusti. Snart september. Men fortfarande så får vi ha sommardagar -helt underbart!

Det är 5 år sedan som vi flyttade in i huset. Jocke, mina 2 söner och jag med bebis Betty i magen. Sedan fortsatte renoveringen och ungarna i rask takt. Hahaha. Helst barnen iaf. Betty född 2008, Tyra 2010 och Meya 2011. Med 18-19 månaders mellanrum. 

174

176

Meya och Betty ute vid vår loge

Meya och Betty ute vid vår loge

På helst vår och höst så går jag ofta runt och fotar på vår gård. Tittar på allt…alla drömmar som vi har, allt vi vill göra, måste göra och bara njuter av allt som finns. Allt som bara är. Flummigt va? 😀

Tyra gjorde illa lilltån idag. Hon kröp in i ett skåp och Betty stängde igen…lilltån hängde inte med. Usch vad hon blödde och vad ledsen hon var. Förstår det, måst ha gjort jätteont. Hon lär inte vilja bada i badkaret med den tån. Hon vill inte ha strumpa eller sko och vill knappt gå på den, så jag får se hur det går på dagis i morgon. Efter skadan så tog J och jag en långpromenad med döttrarna tre. Nu jobbar J några timmar och jag ska mysa lite med M och T. B hängde med till jobbet. 🙂 Meya börjar bli trött redan nu, sov för kort stund i vagnen idag.

KRAM

One comment

Lämna ett svar