Söndag

Det här med att jobba samtidigt som man är ledig med barnen= ingen bra kombo. Ja jag tänkte om ni inte redan visste. 😀

Ändå försöker jag bara göra det viktigaste, nu när Jocke har börjat jobba efter semestern.  Men det är ändå en hel del när man har eget. Prio har varit att såklart svara på frågor och skicka alla beställningar/paket. Så det har fungerat. Men inte så mycket mer än så. 😀

När Jocke kommer hem från jobbet så har det varit jobb med altanen eller att laga bil… Som nu när hela lördagen och söndagen gick åt att bygga formar och gjuta grunden för altanen. (Han är sååå noga) Då blir det jag som sköter markservicen och allt med barnen. Både dagtid och kvällstid. Det där projektet med hönsgården som jag så ivrigt började, det har det funnits noll tid till. Men så är det. Nu vill jag ju ha en altan, så jag ska inte gnälla. Hahaha.

Annars så kan man väl säga att det har varit en mysig helg (åt kräftor, räkor, västerbottenostpaj m.m. i lördags SÅ gott!!!) och samtidigt en jäkla skithelg… På lördagen så lyckades Meya kasta en sten så att den träffade bilens bakruta så den gick i tusen bitar. YES! Barnen och jag fick åka och handla med pappskiva…men det gick ju det också. Idag så lyckades jag tappa min mobil i poolen. YES! Jag fick snabbt upp den och det verkade som att den klarade sej. Trodde jag…märker nu att den saknar ju ljud helt. Så nu vet ni det -ni som försöker ringa mej! Jag hör inte er så messa eller maila  ist! 

Johanna, Tilda, Theodor och Nelly var hos oss hela fredagen och hade skoj med oss. På fredagskväll så sov Betty hos en annan kusin dock 🙂 Selma (plus Sixten och Elvis) i deras torp. Ikväll så var alla tre (Selma, Sixten och Elvis) hos oss och badade, busade och lekte. 😀 

081

NU ser vi fram emot en skön vecka (ska ju bli 24 grader och sol på fredag sägs det) vi håller tummarna för att vi får vara friska, håller även tummarna för att inga fler ting går sönder… Hoppas att NI har det bra!

KRAM 

Jooo och FEM kycklingar har vi fått nu! 3 grå, 1 gul och 1 svart 😀

This entry was posted in Blandat.

Lämna ett svar