Snö till jul

Julen blir ju såklart snäppet bättre om det finns snö. Ja det ser lite bättre ut i alla fall. 😀 Dessutom så uppskattar barnen det. Själv så känner jag att snön kan försvinna en stund efter nyår. Uppskattar våren och sommaren betydligt mer. Mysigt med vintern också, men varför måste den vara såååå lång!!??

Tyra och Betty gillar att leka ute i snön! 🙂

I måndags när tjejerna var ledig från förskolan så gick vi på en promenad. Jag blev ganska varm av att dra alla... 😀

När vi kom hem så byggde vi en otroligt stilig snögubbe! 😀

Meya vår lilla busiga söt-unge!

Mössan som Meya har på sej beställde jag från H&M i våras på rean. Jag tänkte att den blir ju perfekt till henne i vinter och är den för stor så kan ju Tyra ha den. Det är storlek 1-3 år nämligen. Vet ni vad? Den är för liten!!! och Tyra kan absolut inte ha den. Väldigt liten storlek... 🙁

Jag har äntligen ändrat tiden i inläggen, den har ju stått på sommartid hela tiden. Men nu ska det väl stämma. 

Julkorten som jag beställde i söndags kom i tisdags. OTROLIGT bra service! De är ivägskickade allesammans. Skönt. Ordern från Lekmer fick jag nyss mess om att jag kunde hämta (beställde i lördags). Yes, känns som det blir jul och julklappar iår också, trots att man är sen jämt. : )Nu måste jag snart väcka Meya (som sover i vagnen) och åka och hämta systrarna på dagis…hm hon lär ju bli hungrig innan vi är hemma igen, för hon ville nästan inte ha nån lunch alls idag (hon har blivit betydligt sämre att äta)! Jaja det får funka. KRAM på er!

One comment

Lämna ett svar