Skördefest

Tidsinställt inlägg

Hej på er!

Just nu sitter jag säkert framför min dator på jobbet med en kopp kaffe och jobbar för fullt. 🙂

Det går inte att hålla fast i sommaren längre. Hösten är här med både kyla och härliga färger. Mörker och tända ljus. Kallt i huset och sprakande brasor. Jag både hatar och älskar hösten. Ja en liten hatkärlek har jag nog. 🙂 Men att få sitta framför en brasa och dricka en varm kopp choklad eller kaffe och bara njuta av alla tända ljus (och helst städat hus och lugna söta barn) funkar finfint. Även en promenad när hösten visar sej från sin bästa sida dvs i solsken, vindstilla och innan alla höstlöv har blåst av. Mmmm hösten kan visst vara mysig.

Rubriken överdriver lite, snodde den från nyaste Lantliv. Hihi. Jag har ju inte direkt så mycket att skörda och inte direkt mycket till fest heller, men lite finns det ju iaf. Salladen åt tyvärr hönsen upp.

Nyskördade morötter!

Höstbukett som jag plockat ihop på gården

Dillen ska frysas in!

Nu är det höst -även vid vår vedspis 😀

En riktigt fin torsdag önskar jag er alla som tittar in här -kul med nya prenumeranter också -välkomna! 🙂 KRAM


bloglovin

4 comments

  1. Petra says:

    Hej! Vilken mysig blogg! Kommer kika in här fler gånger, slank in här när jag sökte efter en köksbild på google. Får jag låna en bild från dig och lägga upp på min blogg ifall jag länkar hit och talar om att det är din bild?
    Ha en fin torsdag!
    Kram

  2. Ansibecki says:

    Vad fint du har gjort vid vedspisen! Här hemma är det bara höst-skräpigt överallt 😉 Jag bara bakar och orkar inte med att plocka och städa och annat tråkigt… Det är väl så jag hanterar min hat-kärlek till hösten 😉 Ha en fin dag! 🙂

Lämna ett svar