Semester!

Åh så härligt, nu har jag fem underbara veckor att se fram emot tillsammans med barnen. Jocke jobbar en vecka till sedan är han ledig med oss också.

Vedspis och vår kära kamin

Våra älskade eldstäder ska vila nu i sommar -hoppas jag! 

Betty börjar simskola på måndag och det längtar hon verkligen till. Hoppas att hon tycker att det är roligt sedan också. Meya slutade på sin förskola i stan idag och Tyra och Betty gick sista dagen på sina avdelningar också. Till hösten blir det ändringar. 🙂

Linus har jobbat lite mer än en månad och har jobb hela sommaren, kanske till och med längre och det känns SÅ skönt. Min stora kille. Han spelade trummor när han var mindre i skolan, men sedan har han inte velat spela på några år. NU har han däremot börjat spela trummor i en grupp med grabbar i hans ålder, skitkul!

Gustav har sommarjobb i tre veckor och har avklarat 1 vecka redan. Han kommer bränna de pengarna direkt var så säker. Linus är spara, men Gustav är slösa.

Gustav= Rastlös, konstnärlig, vill ha städat och fint i rummet och slösa Linus= Har tålamod, musikalisk, stökigt som bara den i rummet och är sparsam. Sedan måste jag faktiskt säga att de är två mycket fina killar. Både till utseendet och till sättet. Ja jag vet att jag är deras mamma och bör säga så… 🙂 Men jag menar det verkligen. Strul, tjafs, bråk, testa gränser (ja som småbarn fast värre)  och jag har blivit tokig tusentals gånger, men också SÅ stor kärlek =jag och mina söner i tonåren. Älskar er! Gustav passade B och T ikväll så Jocke och jag tog med oss bara M och åkte och handlade all midsommarmat -med alla andra bybor!!! 

I morgon är det midsommarafton. Man kanske ska prova att göra lite kransar? Google har nog svar på hur man gör. Inte kan det vara så svårt? 🙂

 

2 comments

Lämna ett svar