Renovering pågår

Jocke jobbar idag, men i helgen har vi påbörjat (eller snarare fortsatt sedan pausen) renovering i hall/trapp. Jag hade ju länge en vision om att  det skulle upp tapeter på väggen som ni ser Jocke riva (och där en lååång knoppbräda och en massa jackor kommer att hänga). Samma tapet som uppe i allrummet. MEN efter att skivan blev borttagen så visade det ju sej att den gamla pärlsponten där under var ju hel. Tidigare har den bara varit så förstörd att inget har gått att spara. Jaha…då kändes det ju inte alls bra att bara slå över den igen. SÅ jag tänkte helt om och vi ska spara den väggen och måla den också. Det är ju bredare pärlspont än på de övriga väggarna så det blir ju inte riktigt samma ändå. Mmmm kan nog bli bra detta.

TRAPPAN har jag bestämt mej för att bara behandla som de övriga golven. Var lite inne på att måla den grå eller vit innan, men så kommer det inte att bli. Härligt att vi håller på att fixa igen. Fast vi har långsamt tempo. Ingen brådska. 🙂

Igår så kom min syster Jenny med familj och hälsade på. Syrran och jag gick en härlig promenad på en halv mil. 😀 Deras äldsta son Victor stannade kvar och blir här två nätter och lanar med min son. Påsklov ju!

Idag är Betty och Tyra på sina förskolor. De har inte gått på två veckor så de verkligen längtade i morse. Kul!

Känner mej extra tacksam för mina fina barn (och sambo) idag. Hoppas att jag kommer att ställa upp för mina barn, ge  kramar och frågar hur de mår -även när de flyttar hemifrån. Hoppas att jag blir den farmor/mormor som mina barnbarn vill hänga hos, sova över hos. Jag vill verkligen vara en närvarande mamma/farmor/mormor. Som bryr sej Även när de inte längre bor med mej. Nu ska sönerna hänga med sin mamma på dagis och affären. KRAM på er

5 comments

 1. Angelica says:

  Ah! Precis så ser det ut i våra trapp ner från vinden!! Men i trappen ner från övervåningen sitter massa masonit och linoleummatta. Blä!
  Det där kommer bli jättesbyggt kan jag tro!! Heja er!!
  Massa krams!

 2. Linda says:

  Så roligt att ni är igång med renovering igen, även om det är jobbigt när det blir rotigt och skitit överallt när man håller på är det ju så roligt att se när projektet växer fram.
  vi har tagit tag i lite småprojekt nu, lister här och lite färg där du vet:)
  Kramar

Lämna ett svar