Renovering & annat surr

Hej på er och TACK för alla fina kommentarer om vårt sovrum, ni är så gulliga och jag blir sååå glad! 🙂 Jag känner att jag bara måste förtydliga att vi inte har gjort ALLT  jobb själva, då skulle vi nog vara halvdöda vid det här laget, så mycket som det fanns (och finns) att göra. 🙂

Vi har haft snickare som har reglat väggar, satt i alla nya fönster o s v Elektriker och VVS:are har sprungit här också, så ibland var det 6-7 stycken karlar här hemma i bar överkropp! Typ. 😉

Men det är klart att vi har gjort väldigt mycket själva också. All Målning (tak, lister, smyg, pärlspont o s v) tapetsering i 7 rum och lutning/oljning av alla golv o s v. Om ni vill läsa mer så kan ni läsa min Renoveringshistoria.

Betty 7½ månad & Kusin Nelly 2 år. Midsommar 2009.

Betty 7½ månad & kusin Nelly 2 år. Midsommar 2009.

Fick mail från Pampers som var lite rolig…hahaha. 😀

Pampers Easy Up har blivit utsedd till ”Bäst i test”!

Testet utfördes av Testfakta och visade bland annat att Pampers Easy Up har det bästa läckageskyddet och samtidigt är mest skonsam mot hunden av alla de byxblöjor som ingick i testet.

Det är vi självklart väldigt stolta över!

Eftersom vi inte har en hund så vet jag inte, men det är säkert bra! 😉 Fint att de är stolta i alla fall.

Måndagens viktrapport kommer idag istället, den är inte så rolig däremot. + 0,2 kg visade vågen. Men det är inte så konstigt, har verkligen slarvat med det mesta! Nä, nya tag!

Jag har ju fått en till AWARD också. Tack så mycket söta Cecilia!!! 🙂

PÅ FREDAG så kommer Helena och Emma från Aftonbladet hit, det ska bli så roligt! Men jag är fortfarande lite nervös och det är fortfarande en hel del att fixa med. Men varför sitter jag här då? 😉 Äh jag har målat lite smyg (kring fönster) idag så nu ska jag dricka kaffe med gott samvete, sedan blir det tonårsrums städning!

Ha det så bra!

12 comments

 1. Kamomilla says:

  Hihi, vilket tryckfel! 🙂
  Oj på fredag är du nog lite nervös…. men du, det kommer ju att gå så bra så!!! Går det månne att läsa det på nätet sen, jag vet ju inte om jag får tag på aftonbladet over here…
  Angående vikten så biter jag i det sura äpplet. För dumt huvud får kroppen lida, men anyway så var midsommaren GOD. Nån gång måste man ju unna sig.

 2. Sofia says:

  Hello vännen! Vilket fiiint sovrum ni har! Hur kunde jag ha missat det inlägget?? Det kommer gå så bra nu när aftonbladet kommer, du verkar vara en tjej med huvudet på skaft så jag är inte ett dugg orolig, de vill ju besöka ERT hem, glöm inte det, det måste kännas sååå smickrande!! Apropå AC/DC så är jag inget superfan av dem, och min man är ett musikfreak av rang, så han har ju varit på en del konserter genom åren. På måndag ska han på Depeche Mode i Köpenhamn…ja du ser:-) Men Madonna i augusti ska jag ialla fall med på och det ska bli superskoj! Lycka till nu med allt!! Stor kram Sofia

 3. alegniinoffice says:

  jag håller tummarna för dig på fredag, fast jag egentligen vet att det är onödigt, det där fixar du galant 🙂
  jag har inte vågat gå på vågen efter midsommarhelgen. tyvär har frossandet fortsatt också efter helgen 🙁
  får nog ta mig i kragen. snart.
  kram
  ingela

 4. Jenny says:

  Hej Vännen!
  Inte ska Betty ha Pampers inte, LIBERO är ju klart bäst!!;) (både jag o sambon jobbar på SCA som gör Libero, hihi!)

  Vad spännnade med fotograferingen på fredag! Det kommer gå superbra, ni har ju ett sånt vackert hem:)

  Kramis Jenny

 5. signe says:

  Vilket underbart sovrum ni har! Så vackert och somrigt och vilken förvandling från hur det såg ut innan! Va härligt att ni kunde bevara det gamla golvet, verkligen fina golvtiljor! Så fint med de gamla fönstren där mot väggen!
  Kram 🙂

 6. Katarina says:

  Hihi, ler när jag läser det där om pampers 🙂

  Så fina bilder från ert sovrum, vilket vackert rum!
  Alltid lika kul att kika in här.

  Önskar dig en riktigt skön sommar!

  Kramar
  Katarina

 7. Johanna UNG 2BARNSMAMMA says:

  Jag precis din blogg och jag måste säga att jag ÄLSKAR den. Vilket otroligt vackert och inspirerande hem ni har!!

  Jag älskar loppisar och att fynda en massa gammalt..så denna blogg kändes superspännande! 🙂

  Hoppas du får en fin dag!
  Kram Johanna

  Ps Din dotter är otroligt söt!

 8. Yngsta Lillasystern says:

  Hello Sis! LYCKA TILL idag med Aftonbladet! Vi vill ha massor med information och bilder på det nya ni har gjort inför granskningen och fotograferingen. 😉 Pussar och kramar till dig i denna underbara sommarvärme (som finns utanför detta svala kontor).

 9. Helena says:

  Tja syrran!
  Nu har du fått lite bilder och info. 🙂 Men det bästa är ju att du tar och kommer hit! 🙂 Ska du komma på måndag förresten, har glömt att fråga om det. Du fick inbjudan va?

  KRAAAAAAM från din äldsta storassyrra

Lämna ett svar