Presenter till dop, födelsedag, bröllop…

Hej,

IDAG fyller min lillasyster Jenny år så då firar vi i webbutiken också! 😀 Såklart!  Hipp hipp hurra! Grattis till dej syrran -syns ikväll!

Du hittar nu inte bara dekorationer och tillbehör till Bröllop och fest i butiken. Du hittar också fina presenter som passar som doppresent, bröllopspresent eller till farsdag. Självklart även till dej själv!

rabattimage1

Vi firar hela dagen (16 sept) med 15% på samtliga produkter och det är fri frakt vid beställning över 400 kronor. 

Titta in under ”Tips på present” ”Färgtema” eller självklart ”Bröllop & fest” ”Barnkalas & dop”. MIN personliga favorit just nu, om jag måste välja EN sak, är TRAVEL MUG! Den är så praktiskt och bara så snygg. Jag fyller kaffe i den även när jag är hemma, för jag är en sån som fyller på kaffe och sedan går därifrån för att göra nåt annat och får sedan dricka kallt kaffe… hahaha. Perfekt med denna med lock som håller värmen.

Välkommen in Helenas Hem

HÄR finns Travel mug

Lämna ett svar