Prag

Kom hem från Prag och konferensen där med en riktigt bra känsla. Fantastiskt stad! Både konferensen, företaget och staden gav otroligt mycket inspiration. Ja även kollegorna. 🙂 !

Prag är Tjeckiens huvudstad och en av Europas populäraste turistorter. En underbart vacker stad med förtjusande arkitektur, med många gamla byggnader, krokiga gränder och famösa monument som Karslbron, Gamla stans torg, Prags slott mfl.

Ni som känner mej vet att jag älskar att fotografera och har ofta kameran med mej, så självklart packade jag ner systemkameran. Hur många bilder jag tog? Åhhh det var många, eller kanske typ noll!!! Vet inte riktigt vad som hände… men jag fotade ingenting! Men jag tog lite bilder med mobilen som tur var.

IMG_1895.JPGIMG_1812.JPG

IMG_1928.JPG

IMG_1925.JPG

IMG_1929.JPG

IMG_1911.JPG

IMG_1802.JPG

IMG_1828.JPG

IMG_1810.JPG

IMG_1920.JPG
Vi gick och gick och gick… Tur det, för öl och mat var billigt! 🙂 shoppingen kunde också vara billigt. Allt jag såg eller köpte var billigare än i Sverige iaf.

Sista kvällen så dansade vi oss svettiga (minst sagt) på James Dean (50-60 tals klubb/amerikansk restaurang) och gick sedan vidare till Café 80s där vi dansade till 80-tals musik och även Tjeckisk 80-tals musik. Hahaha. Hade jättekul. Tänk på att packa med kontanter om ni ska dit, för de tog inte kort i baren.

Åkte 5 på torsdagsmorgonen och kom hem vid 22.30 på söndagskvällen. Första gången jag var ifrån döttrarna (och Jocke) så länge. 🙂 Men allt hade gått bra hemma och Jocke hade fått hjälp med skjutsningar och barnpassning av yngsta när det var kalas och simskola och grejer inbokat. Skönt.

2 comments

Lämna ett svar