Planerar BRÖLLOP i vår loge

Min födelsdagsfest hade vi i logen i somras och denna sommar så blir det bröllop i vår kära loge. Rustikt lantligt bröllop.

Vi har inte skickat ut inbjudan ännu, men kommer att bjuda ca 55-60 tror jag. Eftersom vi blir fler än på min fest så måste vi ta bort båsen där säden en gång i tiden låg på tork. Kallas väl för sädestork, vad jag kan förstå?

DÄR syns väggarna på själva sädestorken i vår kära gamla tröskloge/festlokal.

DÄR syns väggarna på själva sädestorken i vår kära gamla tröskloge/festlokal.

Sädestorken/båsen har inget riktigt golv som i övriga logen. Under sädestorkens glesa golv så finns det nämligen en stor fläk för att torka säden underifrån.

Det kommer att bli betydligt rymligare när vi får tillgång till även den platsen. Jag planerar i princip hela tiden allt kring logen. Hahaha. Det är verkligen underbart roligt. MEN det innebär en massa jobb för att få till allt som jag har tänkt det. Ett bröllop är ganska stort projekt att planera som det är -utan renovering och fix av byggnader… Så jag hoppas att vi hinner med allt.

Det är ju lite sådär med bröllop att man inte vill berätta allt, det ska ju vara lite hemligt. Men jag visar lite glimtar från saker och ting innan och EFTER bröllopet kan jag visa allt. Allt ni vill se. 🙂

Betty i mitten. :)

DIY, Betty i mitten. 🙂

Igår så började jag med utsmyckning. Har sparat glasburkar som jag kommer använda som ljuslyktor samt vaser. Köpte säckväv och spets för dekoration.

Ni som känner mej: SPARA gärna era glasburkar -allra helst de stora och ge till oss! 🙂 och är det några som vet om några kabeltrummor så vill vi gärna ha ett gäng. Perfekt till bord där ute.

Loge vänster i bild och hönshus till höger

Loge vänster i bild och byggnaden till höger är hönshuset

Vi ska försöka hinna med att stryka nåt varv med faluröd också. Iaf på framsidan som syns mest. 

Vill du läsa allt jag skrivit om bröllop så klicka på fliken Bröllop. 🙂

Lämna ett svar