Pga översvämningar så har min blogg legat nere

Varken jag eller någon annan har kommit in på bloggen sedan lördagkväll. 3 hela dagar utan både mail och blogg. Nu fungerar bloggen igen -men svajigt. Mailen kommer jag fortfarande inte åt. Jag har ju ”bara” en blogg -värre för de stackare som har ett företag som har legat helt nere…

Mitt webbhotell  SURFTOWN har alltså haft stora problem eftersom de håller till i Danmark  och Köpenhamn där de har sitt datacenter, precis där översvämningarna har varit. Vi får hoppas på att det fungerar som det ska framöver. Ser märkligt ut när man tittar på statistiken som visar 0 besökare/dag. 🙂

Någon som hade turen att få se Metallica på Ullevi i söndags? Lyllos er isf. Jocke och jag såg sändningarna på SVT och jag var nära att gråta när de spelade Seek and destroy (bästa låten enligt mej). Behöver jag säga att jag MÅSTE se detta band innan gubbarna slutar spela!? 😀

Jag har fotat köket en massa och ska visa er. Har en hel del annat som jag också vill blogga om -har bara lagt på lager. Hahaha. Men nu ska vi göra oss klara för en tur in till stan. Jocke behöver klippas (han börjar snart likna mej förresten, långhårig och skengravid med krämpor…hehe) presenter ska köpas till 2 som snart har födelsedag och eftersom det är GATUFESTEN i Sundsvall så ska Betty få åka karusell. 😀

2 comments

 1. Ida says:

  Nu när du ändå tar upp det. Jag har faktiskt alltid problem att komma in på din sida. Får i stort sett varje gång ladda om sidan. Det tog mig ett antal försök att komma så här långt som att kunna kommentera.

  Förut trodde jag det var vår sega internetuppkoppling men det är likadant vid min dator på jobbet.

  Vilka superfina gardiner du köpt! Var har du hittat dem? Ska bli spännande o se dem upphängda sen.

  Önskar dig en riktigt varm och skön sommar! Kram!

 2. Eija says:

  Ja, jag satt bänkad framför TV:n, de gubbarna rockar hårt fortfarande! Vi hade Iron Maiden eller the big 4 att välja emellan, och sonen ville absolut se Maiden! Själv har jag blivit mesigare på gamla dar o såg Coldplay! MYCKET BRA! Hoppas servern i Danmark har torkat nu!

Lämna ett svar