Önskar mej

Nä vi vuxna brukar inte byta julklappar, inte ens Jocke och jag. Vi fyller år båda två i december så det får räcka.

Men man kan ju få önska sej denna jacka till födelsedagspresent? SNYGG var den iaf. Kommer ju knappast i den nu, men snart så! 😉

Lindex 599 kr. Storlek M blir bra tack. 🙂

Igår var det verkligen inte en bra dag för mej. Sov illa illa illa på natten och gjorde inte ett nyttigt handtag på hela dagen tror jag. Gick i pyjamas hela dagen… 😀 Syster Jenny med familj kom och hälsade på, så det var mysigt!!! Vi bytte lite barn. Hon tog med sej Betty och lämnade sin son Victor! Linus och Victor lanade i natt så Victor sov hos oss och Betty sov hos moster Jenny. Gustav sov hos en kompis. Väldigt enkelt att bara ha ett barn som vi hade idag. Jag mår aningens bättre i dag förresten. Har fixat på med tvätt och julklappsinköp på nätet, medans Jocke och Tyris var ute och grejade. Tyra var på strålande humör när inte syrran ”förstörde” för henne, men hon har frågat efter Betty flera gånger, så lite tomt var det nog. Gullungar.

Nu ska Jocke och jag faktiskt ta ett bubbelbad såhär mitt på dagen! 😀

4 comments

  1. Millan i skåne says:

    Vilket bra byte du gjorde med barnen. En tonåring är ju ganska så ”lättpassad” när de lanar. Lite god mat och läsk sen roar de sig hela natten. Och inte ser man dem på nästan hela dagen efter heller;)

  2. Linda says:

    Dom är ju så söta då dom saknar varandra när den ene är borta, våra är lika dana, dom kan vara som hund och katt hemma och sedan åker en av dem iväg och den andra håller på att sakna ihjäl sig:)
    Kramar

Lämna ett svar