Nytt i Helenas Hem

Det är SÅ fräscht med blommor, skulle önska att vi hade blommor hemma för jämnan, men så är det tyvärr inte. Köper ni ofta hem blommor? Eller er man kanske? Det blir bättre stämning i hela rummet. Ja och kanske i förhållandet! Ha ha. Jag köpte mina själv denna gång iaf… 🙂

Igår köpte jag 2 buketter med tulpaner och även vasen som de står i! De pryder bordet i vardagsrummet.

Två MÅRBACKA pelargoner fick följa med mej hem också, ej på bild.

Påskliljorna har slagit ut i köket!

Alltså det är helt otroligt vad jag är duktig, krukan med påskliljor som jag hade i vardagsrummet glömde jag vattna och den blommade aldrig…knopparna lixom dog av. Är det bara jag som har så pass gröna fingrar eller har någon annan lyckats med det också? 😉

Eftersom liljorna dog så var jag ju "tvungen" att köpa en Hortensia istället för. Hoppas jag inte dödar denna på en gång nu bara. Oftast så vattnar jag ihjäl stackarna, men ibland så får de får lite vatten också...

 Igår så åkte vi på ett ställe som heter Fyndlagret. De har en massa begagnade prylar och möbler och jag var ute efter lite inspiration. Vill nämligen bygga ett skåp i köket för att dölja fula micron osv. Men det fanns ingenting alls där som jag var ute efter. Får nog vänta på alla loppisar som snart kommer poppa upp. Ser fram emot det! Men men jag gick inte därifrån tomhämt, men köpte dock inget begagnat. 😀

Jag tyckte denna hängare var SÅ söt och skulle passa utmärkt till våra tre sessor att hänga sina kläder på i hallen. Det är visserligen fyra krokar...men tre döttrar får räcka! 😉

Hämtade också ut ett paket som jag skickat efter från Kappahl. Kläder till alla utom sönerna. Jag beställde ett par snygga svarta jeans i storlek 40, som jag fick över höfterna, men INTE kunde stänga… 🙁 Men de ska bli mina ”peppar-jeans” ska fan komma i brallorna snart!!! Just glömde ju meddela ONSDAGSVIKTEN: -0,3 hg. Inte går det fort med denna nedgång inte. Inte lättare när någon i familjen är sjuk jämt som det verkar. Nu är vi friska och jag ska börja träna (hemma) och lägga in en högre växel snart. Hoppas på att det bara rasar då…

3 bodies och 3 par byxor fick MEYA.

Fotade aldrig de andra kläderna, men Tyra och Betty fick likadana jeans och rosa/vit randiga tröjor. Tycker att det är kul att klä de likadant ibland. 😀 och det är SÅ kul att köpa kläder till Betty för hon blir så glad och ska prova direkt.

MEYA vår lilla sötnos!

SKÖN FREDAG önskar jag er!

3 comments

  1. Monica says:

    Så fint det är allt, blommor, hängare, barnkläder och bebis:-). Påskliljorna här torkade också, blev små bruna knoppar, måste vara nåt fel från affären:-). Och blommor gör allt lite mjukare och vackrare, jag köper ganska ofta och mannen när han blir tillsagd:-). Trevlig helg, kram! PS har också ett par svarta jeans inköpta i England och de ska snart sitta snyggt. Jag tränar hemma nu, känner mig redan lite piggare och tänker mer på onödigt som jag stoppar i mig, vad det innehåller fast ibland vill ja ha det onödiga. Gick ned ett par kilo som jag gick upp men nu går det åt rätt håll igen:-)

Lämna ett svar