Nya gardiner i vardagsrummet

Detta är INTE ett inlägg från min iPhone. Det var inte igår jag bloggade från datorn och med bilder från systemkameran direkt. 😀 Måste ju säga att det annars är väldigt smidigt att blogga från mobilen (om man inte är så petig med kvalité på bilder osv). Det går ju sjukt mycket snabbare.

Där bakom mina söta ljuslyktor från Lisbeth Dahl så ser ni gardinerna.

Vi har varit utan gardiner i vardagsrummet sedan vi flyttade in i allt renoveringsstök varma augusti 2008. Du som har följt bloggen vet att jag inte riktigt har prioriterat det rummet alls och det har därför inte känts så mysigt heller. Jag gillar inte sofforna riktigt, skulle vilja ha nya. MEN de måste duga att tag till. NU har jag äntligen hittat gardiner som jag vill ha och nej de är inte vita eller shabby, kanske lite chic isåfall. Haha.

Ser ni Betty där i soffan? 😀 Vi har två fönster i vardagsrummet som jag har köpt längder till och vi hängde upp dem med en vajer. Tänkte först ha som tyg över hela väggen, men detta blev mycket bättre. Enkelt att dra för när vi ser på film också. Jag är inte klar med allt fix ännu. Ska köpa dit nåt på väggarna, kuddar, växter och pläd också. Men är man inte rik så måste man dela upp det på olika månader…Tråkigt men sant. 🙂 Visar mer bilder när det är mer som jag tänkt det.

Här är ett sött litet tyghjärta från danska GreenGate. Det var med i paketet från Elsas Hem och hänger nu i köket under tallrikshyllan.

Betty och Jocke är på affären och handlar godis tills ikväll. HOPPAS att Melodifestivalen är bättre/roligare än vad det var i lördags för fyyy vad det var tråkigt/dåligt då. Jag gissade rätt på vilka två som skulle till Globen iaf. Men min syrra Jenny är bättre för hon gissade även rätt första gången. Ikväll ska jag slå henne. Hehe. Ska in och tjuvlyssna på låtarna innan så jag har bättre koll. 😀

Jo just, denna helg hoppas jag att jag hinner göra om designen på min blogg, jag tror jag väljer helt nytt tema sååå om det är strul och ni inte kommer in eller det ser helt konstigt ut, så vet ni att det bara är  jag som bygger om! 😀

Ha det så fint! KRAM

3 comments

Lämna ett svar