Nu finns det bildbevis!

Jag har länge tyckt att mina pelargoner har sett lite platta ut, lixom lite hängiga. Här är förklaringen:

BILDBEVIS! Det är EVERT som tydligen tycker att det är jättesmart att hoppa upp på blomlådan för att se om han kunde käka lite! Men när högsta hönset kom (ja det är väl jag det?!) så hoppade han snabbt ner. Respekt. 😀 Snart så föds ju hans små kycklingar. Spännande värre! 😀 Det har gått 21 dagar, så det kan faktiskt kläckas några redan i dag. Inget hade hänt nu på morgonen i alla fall.

Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker att det är TRÅKIGT att sommaren redan är över. Jag försöker verkligen att ställa in mej på att nu är det höst och hur mycket mys man kan ha med att tända alla ljuslyktor, tända en brasa, dricka varm choklad, se en bra film och vira in sej i en härlig filt och pussas med älsklingen. MEN det hjälper inte riktigt…Det enda som jag kan komma på som är positivt just nu är att jag kan ha mer kläder på mej och slipper blotta alla mina celluliter och tjocka ben. Hahaha. Alltid något?!

MÅNDAG och Betty fortsätter sin inskolning. Jocke är där med henne nu och på onsdag är hennes första riktiga dag. 🙂

Gamla flaskor på mitt bord utanför det gamla stallet

6 comments

 1. Ensamma mamman says:

  Jag tycker oxå att de är tråkigt att hösten är här. Jag gillar hösten med massa mys, tända ljus, bra filmer och böcker, alla färger och stora mysiga kläder. Men jag hann inte mer sommaren och sörjer att den redan är över. Men vi får försöka njuta. Kram

 2. alegni says:

  jag håller helt med om hösten! jag försöker gilla läget, men nä, jag gör det inte. fast idag är det varmt och soligt, men då har jag förstås fullt upp med jobb och hinner inte gå ut för att njuta. typiskt.
  vad söta ni var på kräftkalaset. eller det är ni ju alltid!
  kram
  ingela

 3. A House With A View says:

  Du är väl för härlig, haha! Men då gör vi så, gömmer våra celluliter alltså – för vem har inte sådana, urk… Hoppas på små kycklingar snart – spännande!

  Kraamiz aka

 4. Helena says:

  Hej!
  Googlade på lantkök och hittade ditt fina kök. Jag har tittat på granitskivor till köket idag och ville se om det fanns något på nätet som var färdigt. Jag är också inne på gråspräckligt som du har. Svart är så vanligt nu och allt syns så väl. Nu när du har haft det ett tag. Är det något jag bör tänka på?

Lämna ett svar