Nu är julen…

…slut för denna gång. Granar är bortplockade, adventsstakar och stjärnor likaså.

033

Men hissgardinerna  i vitt och rött hänger kvar. Två amaryllis som vill blomma igen finns också kvar och några minigranar…

Ja lite mys måste ju få hänga kvar! 🙂 Men annars känns det skönt att städa bort julen nu.

Till nåt helt annat…

Kolla in den här tjejen då:131 Vår äldsta tös. Betty 6 år.

128

Hon har nu tappat 6 tänder och är SÅÅÅ stolt. Systrarna är SÅÅÅ avis. Hahaha. Sötungarna.

Hoppas att ni har det bra. Roligt att ni tittar in tycker jag. Till er som undrar över när jag öppnar webbutiken helenashem.se så kan jag säga…SNART! Jag väntar bara på att ett avtal ska bli klart. Hela webbutiken är SÅ ivrig att publiceras att det är svårt att hålla tillbaka den. Hihi. Självklart så flaggar jag på alla möjliga sociala medier när jag har öppnat.
OCH fortsättningen på Bröllopet, del 4, som jag har lovat publicera kommer. Jag har inte glömt. 🙂
KRAM KRAM

One comment

Lämna ett svar