Nu är den glada julen slut…

066

Igår städade jag ut julen. Riktigt skönt faktiskt. Även om det fortfarande är jul ute.

Jocke jobbade, så tusen tack till min gulliga svärdotter som var med barnen både ute och inne, så jag kunde röja loss.

Nu ska Jocke och jag se på film, vi håller tummarna för att alla tre barn sover i sina sängar denna kväll, det har nämligen varit lite si och så med det på sista tiden… 🙂 Ikväll har vi haft det riktigt trevligt då vi haft vänner här på middag! Tidigare idag var vi på loppis (fyndlagret). Det enda som vi köpte var en spegel med vit ram till Gustav. Jag tror att han har planer på att måla om den -han är jätteduktig att rita/måla/graffiti så det blir nog jättebra.

Igår fyllde min svåger 40 år, imorgon fyller min syster 32 år och på måndag fyller min systerson 15 år. G R A T T I S!!! 😀

This entry was posted in Jul and tagged .

Lämna ett svar